Biletul Zilei Handbal 20 martie 2021

Biletul zilei handbal – 20 martie 2021 este format din trei partide, cate una din cadrul turneului preolimpic feminin, European Cup masculin si Slovenia Liga NLB. Biletul zilei handbal 20.03.2021 are o cota de 3.96 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 15.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 20 martie 2021

Ponturi pariuri Minaur Baia Mare – Anorhosis Famagusta : (ora 15.00)

Ardelenii pornesc cu prima sansa in acesta dubla mansa pentru un loc in semifinalele competitiei, dar nu trebuie sa isi subestimeze adversara care are 5 victorii din 6 partide disputate pana acum in European Cup.

Adrian Petrea este consins ca in Cipru ii va astepta un retur de foc, din acest motiv o diferenta consistenta asigurata la Baia Mare poate transforma returul intr-o simpla formalitate.

Cu multi jucatori de echipa nationala in lot, baimarenii au mari sanse sa se impuna la minim 3 goluri avans, au avut timp suficient de a pregati infruntarea si nu cred ca vor intampina probleme in fata unui adversar ce revine intr-o competitie europeana dupa o pauza de peste 20 de ani.

Pronostic Minaur Baia Mare – Anorhosis Famagusta: victorie Minaur Baia Mare handicap -2.5 goluri cota 1.60

Ponturi pariuri Norvegia – Romania: (ora 20.30) (F)

Norvegia a pierdut aseara primul meci al turneului preolimpic de la Podgorica disputat in compania Muntenegrului, iar pentru a spera la calificare are nevoie de o victorie.

Nordicele au castigat ultimul meci direct disputat in cadrul europeanului din decembrie la 8 goluri avans, dar tricolorele au avut o prestatie excelenta timp de 42 de minute, apoi banca de rezerve a adversarelor a facut diferenta.

Revin insa pentru aceasta partida in tabara noastra 3 jucatoare foarte importante: Crina Pintea, Gabriela Perianu si Laura Moisa, in plus Cristina Neagu este intr-o forma mult mai buna fata de ultimul meci direct.

Pronostic Norvegia – Romania: Romania + 7.5 goluri cota 1.55

Ponturi pariuri Ribnica – Celje: (ora 17.45)

Celje domina asa cum era de asteptat campionatul intern, are 3 puncte avans fata de urmatoarea clasata, dar si un meci minus.

Azi elevii lui Tomaz Ocvirk se vor deplasa pe terenul celor de la Ribnica, o echipa de mijlocul clasamentului, dar care a pus destule probleme acasa campioanei Sloveniei, suferind doar doua infrangeri in 6 intalniri.

Ma astept la un nou meci echilibrat, oaspetii in ciuda faptului ca pornesc favoriti nu se vor avanta si vor incerca sa se apere cat mai bine, un joc pe contre cu multe goluri poate deveni periculos, iar avantajul din clasament nu este totusi unul decisiv in cursa pentru titlu.

Pronostic Ribnica – Celje: sub 61.5 goluri marcate – cota 1.60

Biletul zilei handbal 20 martie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!