Biletul Zilei Handbal 21 aprilie 2021

Biletul zilei handbal – 21aprilie 2021 este format din trei partide, cate una din Franta Lidl Starligue, Ungaria NB l, respectiv Danemarca Herre Handbold Ligaen. Biletul zilei handbal 21.04.2021 are o cota de 3.13 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 21 aprilie 2021

Ponturi pariuri Csurgoi – Tatabanya: (ora 19.00)

Tatabanya are un parcurs foarte bun in campionatul intern unde nu a pierdut decat 3 meciuri din totalul de 16 disputate, gratie acestor rezultate este pe locul 3 in Ungaria NB I.

Adversara sa de azi, Csurgoi, este pe locul 5 in campionatul maghiar, cu 23 de punce obtinute, insa are si 4 partide in plus jucate, un procentaj mult slab fata de Tatabanya.

Gazdele au un atac destul de productiv care se apropie de media a 30 de goluri marcate, o statistica destul de buna, defensiva fiind si ea una destul de sigura pana in prezent.

Pronostic Csurgoi – Tatabanya: victorie Tatabanya cota 1.47

Ponturi pariuri Kolding – Sonderjyske: (ora 19.30)

Sonderjyske a pierdut ultimul meci din campionat, insa adversara a fost GOG, care a terminat prima in sezonul regulat, poate fi scuzabil acest esec.

Azi, va da piept cu cei de la Kolding, formatie ce vine dupa doua esecuri in Turul Catigatorilor si care pastreaza mici sanse de a mai intra in lupta pentru titlu sezonul actual.

Oaspetii au pierdut un singur meci direct cu adversara de azi din ultimele 7 disputate, de altfel Kolding a bifat doar doua victorii acasa in precedentele 11 meciuri, ambele venind insa in fata unor echipe care au ramas sa lupte pentru evitarea retrogradarii.

Pronostic Kolding – Sonderjyske: victorie Sonderjyske cota 1.50

Ponturi pariuri Saint Raphael – Nantes: (ora 21.30)

Nantes si-a revenit pe final de sezon, a reusit o frumoasa calificare in Champions League eliminand pe Vive Kielce chiar pe terenul acesteia.

Canarii stau destul de bine si in campionatul intern unde ocupa locul 3, pozitie care este maximul ce pot spera sezonul actual, este greu de crezut ca o mai pot devansa pe Mopntpellier.

In nici locul actual nu este unul foarte sigur, Pays d'Aix si Nimes vin tare din spate si o pot devansa. Isi poate insa consolida pozitia a 3-a daca se va impune in deplasarea de la Saint Raphael, la fel cum a facut-o in precedentele 3 vizite.

Sansele ca oaspetii sa se impuna azi sunt destul de mari, Nantes este pe val, de asemenea nu trebuie uitat faptul ca totusi Saint Raphael a pierdut 6 din totalul de 10 meciuri jucate acasa sezonul actual.

Pronostic Saint Raphael – Nantes: victorie Nantes cota 1.42

Biletul zilei handbal 21 aprilie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!