Biletul Zilei Handbal 21 octombrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 21 octombrie 2021 este format din doua partide, una din Germania Bundesliga, cealalalta din Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 21.10.2021 are o cota de 3.67 si poate fi jucat la Betano pana la ora 18.00.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 21 octombrie 2021

Ponturi pariuri Gloria Buzau – CSM Bucuresti (ora 18.00) F

Se aunta un meci atractiv la Buzau, unde Gloria va da piept cu CSM Bucuresti, cele doua echipe fiind la egalitate de puncte, 12, dupa primele 5 etape disputate in Liga Florilor.

Elevele lui Aurelian Rosca au pierdut un singur meci, 34-33 pe terenul Rapidului, dar au avut si atunci o prestatie solida, lipsa concentarii la finalizare a contat in jocul respectiv.

CSM-ul a pierdut la randul sau in deplasarea de la Valcea, cu un gol controversat, intre timp Adrian Vasile a primit intariri, de asemenea au revenit o mare parte a jucatoarelor accidentate.

Tigroaicele au un joc lesne in Champions League, cu Buducnost, se pot concentra pe infruntarea de la Buzau, au nevoie sa se distanteze in Liga Florilor, pentru a putea trata partidele europene cu toate fortele.

Oaspetele au un plus valoare, chiar daca nu au convins pe acest debut de sezon forma sportiva este la un alt nivel acum, ma astept sa se impuna la o diferenta confortabila.

Pronostic Gloria Buzau – CSM Bucuresti : victorie CSM Bucuresti handicap -1.5 goluri cota 1.55

Ponturi pariuri Leipzig – Goppingen (ora 20.05)

Goppingen continua forma buna din sezonul trecut, Frisch Auf ocupa locul 4 in Bundesliga dupa 7 etape, destul de aproape de prima pozitie.

Leipzig in schimb nu convinge, a castigat ultimul meci, dar in fata unei echipe cu cea mai slaba defensiva de pana acum din campionatul german, marea problema a gazdelor ramane atacul, au marcat doar 155 de goluri in 6 runde.

Verzii inscriu destul de mult in schimb pe acest debut de sezon, nu stau rau nici in defensiva, au mari sanse de a se impune in Leipzig Arena.

Pronostic Leipzig – Goppingen : victorie Goppingen cota 2.37

Biletul zilei handbal 21 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: