Biletul Zilei Handbal 22 aprilie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: -341

Biletul zilei handbal – 22 aprilie 2021 este format din doua partide, ambele din Germania Bundesliga massculin unde Kiel continua cursa de urmarire in lupta pentru titlu. Biletul zilei handbal 22.04.2021 are o cota de 2.84 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 20.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 22 aprilie 2021

Ponturi pariuri Melsungen – Kiel: (ora 20.00)

Zebrele au un punct de recuperat in cursa pentru un nou titlu in Bundesliga, liderul Flensburg are un punct avans gratie caruia isi poate trece in cont al 4-lea campionat castigat.

Cursa este insa departe de a fi incheiata, dar pentru a spera la primul loc campioana Europei trebuie sa se impuna azi in deplasarea de la Melsungen, un adversar destul de dificil care poate ridica probleme daca nu este tinut la respect.

Antrenorul oaspetilor, Filip Jicha, cunoaste acest aspect si va pregati temeinic infruntarea, va cere elevilor sai sa fie in permanenta la conducerea jocului cu un avans linistitor, iar Kiel are resursele necesare pentru a reusi asta fara mari probleme.

Pronostic Melsungen – Kiel: victorie Kiel handicap -1.5 goluri cota 1.42

Ponturi pariuri Nordhorn-Lingen – Minden: (ora 20.00)

Lupta pentru evitarea retrogradarii este una acerba in Bundesliga, sezonul actual 4 formatii vor parasi primul esalon al handbalului german, iar Nordhorn spera inca sa evite acest scenariu.

Nu va insa un meci facil pe teren propriu in compania lui Minden, formatie aflata in afara locurilor retrogradibile, dar care nu poate fi linistita din acest punct de vedere, avansul este unul minim de doar 3 puncte.

Un rezultat final este totusi destul de greu de anticipat, cele doua formatii sunt de valori relativ apropiate, motiv pentru care sunt despartite in clasament de doar 3 puncte, nu voi miza pe victoria vreuneia dintre ele.

Oaspetii incaseza destul de multe goluri in partidele din deplasare, iar in precedentele 4 meciuri de afara au primit cel putin 29 de goluri.

Pronostic Nordhorn-Lingen – Minden: Nordhorn inscrie peste 26.5 goluri cota 2.00

Biletul zilei handbal 22 aprilie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: