Biletul Zilei Handbal 22 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Biletul zilei handbal – 22 mai 2021 este format din 4 partide, cate una din Germania Bundesliga, Final Four Cupa EHF masculin, Franta Lidl Starligue si Danemarca Bambusa Kvindeligaen. Biletul zilei handbal 22.05.2021 are o cota de 3.16 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 22 mai 2021

Ponturi pariuri Montpellier – Nimes (ora 19.30)

Montpellier ocupa locul secund in Franta Lidl Starligue, care ii poate aduce gratie unui wild card o participare in editia viitoare de Champions League, insa lupta este departe de a fi incheiata.

Nantes este la doar 6 puncte in urma sa, are un meci in minus, iar in ultima etapa a campionatului francez cele doua echipe se vor infrunta pe terenul canarilor, are nevoie de un avans consistent.

Nimes, adversara sa de azi, ocupa locul 5, pe care teoretic nu il mai poate pierde, cel mult poate urca inca o pozitie, dar nu o vad capabila sa obtina un rezultat favorabil, are o singura remiza si 16 infrangeri pe terenul lui Montpellier in istoria confruntarilor directe.

Pronostic Montpellier – Nimes: victorie Montpellier cota 1.35

Ponturi pariuri Esbjerg – Herning Ikast: (ora 19.00) F

Lupta la titlu in handbalul feminin danez este mai incinsa ca oricand, dar Esbjerg pare a avea cel mai usor traseu catre trofeu, cu toate ca are in Ikast un adversar destul de dificil.

Cele doua echipe s-au infruntat in Turul Castigatorilor, facand parte din aceiasi grupa, atunci elevele lui Kasper Christiansen castigand ambele infruntari directe.

Totusi ma astept la o cu totul alta replica din parte lui Esbjerg de aceasta data, miza este cu totul alta, iar experienta campioanei Danemarcei poate fi decisiva intr-un duel cu asemenea incarcatura.

Pronostic Esbjerg – Herning Ikast: victorie Esbjerg cota 1.30

Ponturi pariuri Magdeburg – Wisla Plock: (ora 19.00)

Magdeburg a spulberat tot pana in acest Final Four, un singur esec au suferit elevii lui Bennet Wiegert in Cupa EHF, pe terenul suedezilor de la Alingsaas, insa atunci panzerele au avut probleme cu noul coronavirus.

Wisla Plock incearca sa prinda o finala europeana, dar nu o va capabila de a depasi un adversar mult mai rutinat, experimentat si care este obisnuit cu meciurile foarte tari pe muchie de cutit.

Germanii se vor impune gratie lotului mult mai valoros si a ritmului pe il ofera Bundesliga, au un lot bine echlibrat valoric cu mult jucatori ce pot fi decisivi.

Pronostic Magdeburg – Wisla Plock: victorie Magdeburg cota 1.53

Ponturi pariuri Kiel – Melsungen: (ora 21.30)

Kiel a pierdut calificarea in Final Four Champions League si astfel nu isi poate apara trofeul, dar ii ramane lupta pentru titlu in Bundesliga.

Nici acest obiectiv nu este foarte usor de atins, Flensburg are acelasi numar de puncte si de asemenea a parasit Champions League, se anunta un final dramatic in campionatul german.

Din acest motiv zebrele nu au alta alternativa in afara victoriei azi in confruntarea cu Melsungen, o formatie pe care au infrant-o de fiecare data in precedentele 8 partide de pe teren propriu.

Pronostic Kiel – Melsungen: victorie Kiel cota 1.18

Biletul zilei handbal 22 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: