Caută
Close this search box.

Biletul Zilei Handbal 22 decembrie 2020

Biletul zilei handbal de azi – 22 decembrie 2020 este format din trei partide, doua din Germania Bundesliga si una din Danemarca Herre Handboldligaen. Biletul zilei handbal 22.12.2020 are o cota de 3.57 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.30 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 22 decembrie 2020

Ponturi pariuri Aalborg – Sonderjyske: (ora 19.30)

Aalborg plateste tribut participarii sale in grupele Champions League, astfel campionatul intern a fost neglijat, in acest moment este pe locul secund la 3 puncte de primul loc.

Are nevoie sa termine prima pentru a beneficia in play-off de avantajul terenului propriu, in special in finala.

Din acest motiv ma astept din partea campioanei en-titre sa castige azi fara emotii in fata celor de la Sonderjyske, asa cum a facut-o in precedentele 3 intalniri de acasa.

Pronostic Aalborg – Sonderjyske: victorie Aalborg handicap – 3.5 goluri cota 1.50

Ponturi pariuri Flensburg – Erlangen: (ora 19.00)

Liderul din Germania Bundesliga isi poate consolida azi pozitia in clasament daca va trece de Erlangen, un adversar mai mult decat accesibil.

Gazdele au beneficiat de pauza dat fiind faptul ca Champions League este intrerupt, astfel se pot concentra doar pe competitia interna.

Oaspetii ocupa locul 12, iar in deplasare nu au reusit decat doua victorii in acest sezon, in ultimul meci au fost surclasati pe terenul lui Magdeburg.

Flensburg a castigat toate cele 5 infruntari directe de pe terenul sau, iar in 4 dintre acestea a facut-o la cel putin 5 goluri diferenta.

Pronostic Flensburg – Erlangen: victorie Flensburg handicap – 3.5 goluri cota 1.62

Ponturi pariuri Wetzlar – Magdeburg: (ora 20.00)

Magdeburg pare sa isi recapete pofta de joc si increderea in fortele proprii dupa un parcurs ezitant in startul sezonului, acum are o serie de 6 victorii consecutive in campionat si grupele Cupei EHF.

Adversara sa din aceasta etapa, Wetzlar, are evolutii destul de bune, insa nu o vad capabila sa tina pasul cu greii din Bundesliga, de altfel a si fost surclasata de Fuchse, RN Lowen sau Goppingen.

Mizez pe forma excelenta a oaspetilor si pe dorinta jucatorilor sai de a reveni in top 4, formeaza un grup calitativ valoric, iar pe aceasta arena s-au impus in 3 din ultimele 4 vizite.

Pronostic Wetzlar – Magdeburg: victorie Magdeburg cota 1.47