Biletul Zilei Handbal 22 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal – 22 decembrie este format din trei partide, una din Danemarca Herre Handbold Ligaen, respectiv alte doua din Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal 22.12.2021 are o cota de 2.68 si poate fi jucat la Betano pana la ora 20:05.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 22 decembrie 2021

Ponturi pariuri SG Flensburg-Handewitt – Melsungen (ora 20.05)

Flensburg a remizat in ultima etapa din Bundesliga, 23-23 pe terenul lui Ballingen, un rezultat care a dus-o la 7 puncte de liderul Magdeburg, iar lupta pentru titlu a devenit dificila.

Totusi elevii lui Maik Machulla pot urca cel putin o pozitie in clasament devansand-o pe Kiel daca se vor impune azi pe teren propriu in fata celor de la Melsungen, formatie aflata pe locul 6.

Vicecampioana nu a intampinat probleme in Flens Arena contra adversarei sale de azi, din 2005 si pana in prezent a castigat toate partidele, exceptie cea din anul 2015, toate victoriile, 17 la numar, venind la minim doua avans.

Pronostic Flensburg – Melsungen: victorie SG Flensburg handicap – 1.5 goluri cota 1.45

Ponturi pariuri Kiel – Stuttgart (ora 20.05)

Kiel este deja la 6 puncte in spatele liderului Magdeburg care are si un meci in minus de jucat, in aceste conditii este clar ca numai poate irosi puncte.

Zebrele sunt insa amenintate chiar si pentru locul secund, Flensburg ii poate depasi, de asemenea si Fuchse Berlin, ambele au doar un punct in minus si un joc restanta.

In aceste conditii este de asteptat ca echipa gazda sa inceapa tare duelul de azi cu Stuttgart, svabii ocupa antepenultimul loc in clasament, nu ar trebui sa fie foarte greu pentru campiona Germaniei si a Europei sa conduca cap-coada acest duel.

Pronostic Kiel – Stuttgart: Kiel conduce la pauza si castiga partida cota 1.26

Ponturi pariuri Holstebro – Aalborg (ora 21.00)

Aalborg deja pierde teren in lupta pentru primul loc in sezonul regular, dar campiona isi simte acum amenintata chiar pozitia secunda, Skanderborg vine tare din urma.

Azi, campiona va merge pe terenul celor de la Holstebro, formatie aflata pe locul 7, cu un moral foarte bun dupa doua victorii consecutive in campionat.

Chiar si in aceste conditii Aalborg trebuie sa se impuna in Grakjaer Arena, asa cum a facut in precedentele doua vizite, mai ales ca acum se poate concentra doar pe campionat in pauza meciurilor europene.

Pronostic Holstebro – Aalborg: victorie Aalborg cota 1.47

Biletul zilei handbal 22 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: