Biletul Zilei Handbal 23 ianuarie 2021

Biletul zilei handbal – 23 ianuarie 2021 este format din trei partide, doua din cadrul Campionatului European de Handbal masculin din Egipt, una din in grupele Champions League Women. Biletul zilei handbal 23.01.2021 are o cota de 2.10 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.30 la Superbet.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 23 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Buducnost – Odense: (ora 19.00)

Buducnost incheie azi o saptamana foarte grea, deplasare in Franta unde a evoluat impotriva lui Brest Bretagne, iar miercuri a facut o escala la Valcea pentru duelul cu SCM.

Echipa pregatita de Bojana Popovici are cateva absente importante pentru partida cu Odense, 4 jucatoare foarte importante la linia de 9 metri, absente care cumulate cu oboseala vor afecta randamentul muntenegrencelor.

Odense in schimb vine cu un moral excelent in ultimul joc din Champions League a scos un egal in fata lui Gyor, 32-32, acesta a fost de altfel singurul joc din precedentele 6 pe care nu l-a castigat.

Gazdele incaseaza foarte multe goluri, in medie 27, oaspetele au un atac eficient cu o medie de 29 de reusite, ii va fi foarte greu lui Buducnost sa tina pasul in aceste conditii.

Pronostic Buducnost – Odense: Odense + 1.5 goluri cota 1.48

Ponturi pariuri Qatar – Bahrein: (ora 16.30)

Qatar poate prinde locul 3 in grupa daca va trece azi de Bahrein, o va egala la puncte pe Argentina care are un meci imposibil impotriva Croatiei.

Echipa pregatita de Valero Rivera Lopez are prima sansa in acest duel, a castigat precedentele 5 intalniri directe disputate la Campionatele Asiei si Campionatul Mondial.

Bahrein care a pierdut 3 din cele 4 jocuri de la actualul turneu final, singurul succes a fost bifat in fata nationalei statului Congo, are cel mai slab atac al grupei cu doar 56 de goluri.

Pronostic Qatar – Bahrein: victorie Qatar cota 1.20

Ponturi pariuri Argentina – Croatia: (ora 19.00)

Croatii incep sa revina la forma de la europene, se apara din ce in ce mai bine iar in atac reusesc prin Luka Cindric si Domagoj Duvnjak sa faca diferenta.

Adeversara din acest meci, Argentina, nu ar trebui sa le ridice mari probleme, este o echipa care se descurca destul de greu in atac, se bazeaza foarte mult pe defensiva, iar acolo Lino Cervar are solutii pentru a le desface apararea.

Un succes al europenilor in acest meci este unul mai mult decat predictibil, cu o victorie isi asigura locul in sferturtile de finala, in caz contrar in ultima partida Croatia va infrunta Danemarca, campioana en-titre si principala favorita la castigarea trofeului.

Pronostic Argentina – Croatia: victorie Croatia cota 1.18

Biletul zilei handbal 23 ianuarie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!