Biletul Zilei Handbal 23 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 23 septembrie 2021 este format din patru partide, doua din Champions League Men, respectiv alte doua din Germania Bundesliga Men. Biletul zilei handbal 23.09.2021 are o cota de 5.02 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.45 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 23 septembrie 2021

Ponturi pariuri Barcelona – Motor (ora 19.45)

Barcelona a debutat cu dreptul in noul sezon de Champions League si va dori cu siguranta sa pastreze trofeul cucerit vara aceasta, va incerca sa castige grupa pentru a avea un traseu mult mai lejer.

Punctul forte al catalanilor il reprezinta fara indoiala linia ofensiva, una de exceptie care in ultima etapa de campionat a marcat numai putin de 44 de goluri.

Motor ramane o echipa modesta care isi va incerca sansa cu adversare de nivelul sau, nu o vad capabila de o riposta demna in acest joc, va fi o victima sigura.

Pronostic Barcelona – Motor: victorie Barcelona handicap – 6.5 goluri cota 1.52

Ponturi pariuri PSG – Dinamo Bucuresti (ora 21.45)

Dinamo si-a facut un debut de senzatie in Champions League, victorie pe teren propriu cu Vive Kielce si acum cainii sunt deja priviti in alt mod de viitoarele adversare.

In etapa a doua campioana Romaniei o va infrunta pe PSG in deplasare, un meci extrem de dificil, dar care va fi foarte spectaculos, gazdele au un atac stelar care va incerca sa isi faca datoria din plin.

Nici Dinamo nu sta rau in ofensiva, are jucatori destul de buni, de altfel singura sa sansa de a tine pasul cu adversara este o buna prestatie in atac, nu se poate rezuma la defensiva, va suferi un esec drastic.

Pronostic PSG – Dinamo Bucuresti: Total goluri marcate in meci peste 59.5 cota 1.53

Ponturi pariuri Ballingen – Magdeburg: (ora 20.05)

Un meci spectaculos intre doua formatii care au un inceput diferit de sezon, gazdele o singura victorie in 3 partide, in timp ce oaspetii au castigat toate cele 3 infruntari.

Voi miza insa pe goluri aici, Magdeburg este o echipa care ataca foarte rapid poarta adversa, are o linie de 9 metri extrem de puternica de asemenea ii functioneaza foarte bine si contraatacul.

Precedentele 5 infruntari de pe terenul lui Ballingen au adus de fiecare data peste 55 de goluri, oaspetii marcand in ultimele 3 minim 34 de goluri, nu vad de ce nu ar fi acum un meci spectsculos.

Pronostic Ballingen – Magdeburg: Total goluri marcate in meci peste 54.5 cota 1.47

Ponturi pariuri Bergischer – Stuttgart: (ora 20.05)

Svabii au un debut mai mult decat lamentabil de Bundesliga, suferind infrangeri in primele doua jocuri, chiar daca au intalnit adversare destul de puternice, replica a fost una slabuta.

Bergischer in schimb a castigat doua din cele trei jocuri ale debutului de sezon, iar pe teren propriu nu se descurca tocmai rau atunci cand infrunta echipe accesibile sau care nu sunt in forma.

Mizez aici pe victoria gazdelor, in primul rand datorita formei startului de campionat, in al doilea mi se par mult mai concentrati si determinati, fiind de regula o echipa de acasa.

Pronostic Bergischer – Stuttgart: victorie Bergischer cota 1.47

Biletul zilei handbal 23 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: