Biletul Zilei Handbal 24 martie 2021

Biletul zilei handbal – 24 martie 2021 este format din trei partide, doua din Franta Lidl Starligue, respectiv Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 24.03.2021 are o cota de 3.25 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.00 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 24 martie 2021

Ponturi pariuri Minaur Baia Mare – Gloria Buzau : (ora 16.00) (F)

Minaur Baia Mare isi face incalzirea pentru sferturile de finala ale Cupei EHF cu duelul din Liga Florilor impotriva Gloriei Buzau, una dintre pretendentele la primele 4 pozitii.

Partida se anunta una aprig disputata, baimarencele au nevoie de un succes pentru a se mentine pe locul secund, in timp ce elevele lui Ovidiu Mihaila in cazul unui esec risca sa piarda din avantajul avut in fata urmaritoarelor.

Gloria Buzau a castigat ultimele 3 infruntari directe, dar de aceasta data Costica Buceschi & co pornesc cu prima sansa, au pierdut un singur meci din cele 11 jucate, cu liderul CSM Bucuresti.

Minaur a avut prestatii consistente sezonul actual atat in Liga Florilor, cat si in grupele Cupei EHF, unde a terminat pe primul loc in grupa.

Pronostic Minaur Baia Mare – Gloria Buzau: victorie Minaur Baia Mare cota 1.33

Ponturi pariuri Pays Aix – Ivry: (ora 21.00)

Echipa pregatita de Jerome Fernandez pierde serios teren in lupta sa pentru podium, are 3 partide fara victorie, doua infrangeri si un rezultat de egalitate.

Azi, Pays, va da piept cu Ivry, una dintre echipele care lupta pentru evitarea retrogradarii, cu 7 puncte cumulate dupa 15 jocuri, doar Tremblay si Creteil au mai putine.

In ciuda rezultatelor dezamagitoare din ultima perioada, gazdele au toate sansele sa se impuna azi, infrunta un adversar net inferior valoric, lucru dovedit si de pozitionarea in clasament a celor doua formatii.

Pronostic Pays Aix – Ivry: victorie Pays Aix cota 1.22

Ponturi pariuri Creteil – Chartres: (ora 21.00)

Chartres nu are un sezon prea grozav in primul esalon al handbalului masculin francez, ocupa locul 10 cu 12 puncte, destul de aproape de zona retrogradabila, de care insa se poate indeparta daca va castiga azi pe terenul lanternei rosii.

Meciul tur a fost adjudecat de Creteil, aceasta fiind una dintre cele doua victorii stagionale ale gazdelor, in rest au pierdut celelalte 13 infruntari.

Oaspetii vin cu un moral bun in Palais des Sports Robert Oubron, au 3 victorii in ultimele 5 deplasari, de asemenea in fata lui Creteil s-au impus in 3 din precedentele 4 jocuri.

Pronostic Creteil – Chartres: victorie Chartres cota 2.00

Biletul zilei handbal 24 martie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!