Biletul Zilei Handbal 24 aprilie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 24 aprilie 2021 este format din patru partide, una din Germania Bundesliga masculin, alte 3 din Danemarca Bambusa Kvindeligaen, unde lupta pentru titlu este mai apriga ca oricand. Biletul zilei handbal 24.04.2021 are o cota de 4.38 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 15.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 24 aprilie 2021

Ponturi pariuri Silkeborg Voel – Herning Ikast: (ora 15.30)

Ikast a inceput excelent in Turul Castigatorilor din campionatul danez feminin la handbal cu 3 victorii in primele 3 partide, ceea ce ii ofera azi sansa de a-si asigura in cazul unui succes biletele catre semifinalele campionatului.

Adversara sa, Silkeborg, este la cealalta extrema, vine dupa 3 esecuri la rand in aceasta a doua faza a competitiei daneze, fiind practic eliminata, este greu de crezut ca va castiga restul meciurilor.

Herming domina cum era de asteptat de o maniera categorica bilantul infruntarilor directe cu Voel, a castigat partida tur la 7 goluri avans, de asemenea s-a impus in 4 din precedentele 5 deplasari de pe terenul adversarei sale de azi.

Pronostic Silkeborg Voel – Herning Ikast: Herning Ikast conduce la pauza si castiga partida cota 1.50

Ponturi pariuri Copenhaga – Esbjerg: (ora 15.00)

Campioana a suferit un esec neasteptat ultimul joc din campionatul intern, insa este in grafic pentru semifinale, care vor fi mult mai aproape cu un succes azi.

Copenhaga are doar doua puncte, gratie succesului inregistrat contra ultimei clasate Voel, pastreaza sanse teoretice de a merge mai departe chiar si cu o victorie in meciul de azi.

Esbjerg s-a impus la 10 goluri diferenta in partida tur, chiar daca va evolua in deplasare asta nu o va impiedeca sa domine cap-coada intalnirea, este net superioara valoric adversarei sale in fata careia a castigat 6 din ultimele 7 meciuri directe.

Pronostic Copenhaga – Esbjerg: Esbjerg conduce la pauza si castiga partida cota 1.37

Ponturi pariuri Aarhus – Viborg: (ora 19.00)

Viborg se astepta un parcurs mult mai usor in grupa sa din Turul Castigatorilor, insa esecul cu Nykobing a complicat serios ecuatia calificarii si acum se vede nevoita sa numai cedeze niciun punct.

Aarhus a produs una din surprizele placute in aceasta a doua faza a competitiei daneze, este clasata pe locul secund in grupa si spera la o prezenta in semifinale, insa in fata adversarei sale de azi a pierdut precedentele 4 partide directe.

Antrenorul echipei oaspete, Jakob Vestegaard, este constient de faptul ca elevele sale trebuie sa inceapa tare infruntarea, Aarhus poate deveni o adversara dificila daca ii sunt oferita sperante, dar totusi nu dau mari sanse gazdelor in fata lui Viborg.

Pronostic Aarhus – Viborg: Viborg conduce la pauza si castiga partida cota 1.45

Ponturi pariuri Stuttgart – Goppingen: (ora 21.30)

Goppingen vine dupa o remiza pe teren propriu cu Nordhorn, rezultat care nu a afectat totusi foarte mult pozitia sa din clasament, insa pe terenul lui Stuttgart trebuie sa castige azi.

Gazdele au o serie de 5 infrangeri consecutive, se confrunta si cu probleme de lot, lipsind portarul titular si coordonatorul de joc, contraargumente importante in fata unei echipe pe val precum Frisch Auf.

Oaspetii au pierdut un singur meci din ultimele 5 jucate pe terenul svabilor, de asemenea Goppingen a bifat doar doua intalniri din precedentele 9 jucate in deplasare.

Pronostic Stuttgart – Goppingen: victorie Goppingen cota 1.47

Biletul zilei handbal 24 aprilie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: