Biletul Zilei Handbal 25 noiembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 25 noiembrie 2021 este format din trei partide, toate din grupele Champions League Men, unde se da o lupta teribila pentru calificare. Biletul zilei handbal 25.11.2021 are o cota de 2.41 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.45.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 25 noiembrie 2021

Ponturi pariuri Porto – PSG (ora 21.45)

PSG are un parcurs destul de ezitant si in actuala editie de Champions League, unde dupa 7 partide jucate are tot atatea puncte si ocupa locul 4 la doua lungimi de Barcelona, a doua clasata si 7 in spatele liderului Vive Kielce, ambele avand un meci in plus.

Francezii o vor infrunta azi pe Porto in deplasare, lusitanii vin dupa 4 jocuri fara victorie, 3 infrangeri si o remiza, iar partida tur de saptamana trecuta au pierdut-o la 14 goluri diferenta.

Oaspetii vor forta un nou succes, este singura sansa prin care pot ramane in cursa pentru locul doi, chiar daca mai sunt 7 meciuri, cu un esec azi le va fi greu sa revina, victorie care ar trebui obtinuta destul de lejer tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe.

Pronostic Porto – PSG: victorie PSG handicap – 1.5 goluri cota 1.40

Ponturi pariuri Vardar Skopje – Pick Szeged (ora 21.45)

Maghiarii duc o lupta teribila pentru primele doua locuri cu Montpellier, Kiel si Aalborg, se pot apropia azi de acest obiectiv daca vor castiga pe terenul lui Vardar, o echipa in cadere libera dupa problemele financiare cunoscute.

Macedoneenii au 4 esecuri la rand, chiar daca nu au fost la diferente consistente de scor, rezultatele negative raman, se vede diferenta de valoare dintre Vardar si formatiile de top.

La un deznodamand similar ma astept si azi, Pick ramane o forta in acest sport, cu jucatori foarte valorosi si un lot stelar, are puterea de a se impune in Macedonia.

Pronostic Vardar Skopje – Pick Szeged: victorie Pick Szeged cota 1.50

Ponturi pariuri Veszprem – Motor (ora 19.45)

Campioana Ungariei va trebui sa castige jocul de azi cu Motor, chiar daca saptamana trecuta a pierdut in mod surprinzator in Ucraina va trebui sa se revanseze.

Oaspetii au pierdut toate cele 3 deplasari de pana acum, la Flensburg, PSG si Barcelona, fiecare dintre ele la diferente consistente de goluri, de regula partidele de pe teren strain nu sunt punctul lor forte.

Veszprem in schimb este o adevarata tornada cand evolueaza acasa, in 10 jocuri disputate sezonul actual a inregistrat o singura remiza cu Pick Szeged, in rest a castigat celelalte 9 intalniri.

Pronostic Veszprem – Motor: victorie Veszprem cota 1.15

Biletul zilei handbal 25 noiembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: