Biletul Zilei Handbal 26 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal – 26 decembrie este format din trei partide, una din Germania Bundesliga, respectiv alte doua din Suedia Allsvenskan. Biletul zilei handbal 26.12.2021 are o cota de 2.62 si poate fi jucat la Betano pana la ora 17:00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 26 decembrie 2021

Ponturi pariuri Frisch Auf GoppingenTVB 1898 Stuttgart (ora 17.00)

Frisch Auf duce o lupta in 4 cu Wetzlar, Lemgo si Melsungen pentru ultima pozitie de duce la finalul sezonului in cupele europene, cele 4 fiind desparite de doar 3 puncte.

Goppingen isi poate intari si chiar imbunatati locul in clasament daca va trece azi pe teren propriu de Stuttgart, formatie aflta pe locul 16 in Bundesliga, prima deasupra zonei de retrogradare.

Oaspetii vin dupa 4 infrangeri la rand, iar in actualul campionat au un bilant foarte slab in deplasare, o singura victorie si 8 infrangeri.

Gazdele au pierdut 3 din ultimele 4 jocuri disputate acasa, dar ca adversare le-au avut pe Kiel, Magdeburg si Fuchse Berlin, mult ca si posibilitati peste ceea ce pot oferi svabii.

Pronostic Frisch Auf GoppingenTVB 1898 Stuttgart: victorie Frisch Auf Goppingen handicap -1.5 goluri cota 1.50

Ponturi pariuri Kristianstad – Lugi (ora 17.00)

Un duel intre formatia de pe locul secund din campionatul suedez si a 8-a clasata, oaspetii chiar daca traverseaza o perioada destul de buna pornesc cu sansa a doua.

Gazdele pot reveni pe primul loc in Allsvenskan daca se vor impune in acest joc, Savehof are un punct in plus, dar si un meci, iar forma de moment spune ca cei de la Kristianstad nu ar trebui sa aiba mari probleme in aceasta infruntare.

Lugi a pierdut toate cele 10 partide disputate pe terenul adversarei sale de azi din 2015 si pana in prezent, cum Kristianstad are o serie de 7 victorii acasa, este de asteptat ca oaspetii sa bifeze inca un esec.

Pronostic Kristianstad – Lugi: victorie Kristianstad cota 1.26

Ponturi pariuri Hammarby – Onnereds (ora 19.00)

Hammarby are prima sansa in acest meci contra penultimei clasate din Allsvenskan, o formatie care vine dupa 5 infrangeri consecutive in deplasare.

Gazdele se bazeaza in principal pe o linie ofensiva foarte productiva, a doua din campionatul suedez, doar a 3-a clasata Ystads sta mai bine la acest capitol.

Cum oaspetii au una dintre cele mai slabe defensive ale intrecerii, este lesne de inteles de ce gazdele au foarte mari sanse sa castige, in plus Hammarby nu a pierdut niciun meci direct acasa cu Onnereds.

Pronostic Hammarby – Onnereds: victorie Hammarby cota 1.26

Biletul zilei handbal 26 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: