Biletul Zilei Handbal 27 noiembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 33%
Castigate: 2/6
Unitati: -99

Biletul zilei handbal – 27 noiembrie 2021 este format din doua partide, una din Ungaria NB I, respectiv Danemarca Herre Handboldligaen unde se vor infrunta principalele candidate la titlu. Biletul zilei handbal 27.11.2021 are o cota de 2.04 si poate fi jucat la Betano pana la ora 17.10.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 27 noiembrie 2021

Ponturi pariuri Aalborg – GOG (ora 17.10)

GOG conduce cu 4 puncte avans in campionatul danez de handbal masculin, dar azi isi va da cu adevarat testul valorii sale cand o va infrunta pe Aalborg, echipa care domina acest sport in competitia interna.

Aalborg a pierdut doua jocuri pana acum in Herre Handboldligaen, se concentreaza cu precadere pe evolutiile din grupele Champions League, dar azi are nevoie de o victorie, ramane de vazut daca o va si obtine.

Un rezultat final este greu de anticipat, chiar daca echipa pregatita de Stefan Madsen evolueaza pe teren propriu si a castigat ultimele 4 partide directe, GOG oricand poate produce o surpriza.

Din acest motiv m-am orientat catre punctul forte al gazdelor, anume ofensiva, Aalborg are o medie in campionatul danez cand evolueaza in Jutlander Bank Arena de 35.6 goluri marcate, in plus in ultimele 3 jocuri directe de acasa de fiecare data a marcat minim 32 de goluri.

Pronostic Aalborg – GOG : inscrie peste 31.5 goluri cota 1.82

Ponturi pariuri Gyongyosi – Eger (ora 19.00)

Gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive in campionatul maghiar, rezultate in urma carora au cazut pe locul 7 in NB I, dar pot recupera cel putin doua pozitii depasindu-le pe Tatabanya si Budakalasz daca vor invinge azi.

Eger este pe locul 12 din 14 formatii aliniate la startul competitiei maghiare, are numai 4 puncte dupa 9 partide disputate, ambele victorii au venit insa in fata ultimelor doua clasate: Csurgoi si Kecskemeti.

Gyongyosi a pierdut un singur meci acasa, cu Balatonfuredi, a 3-a clasata, dar si acela la un singur gol diferenta, sunt mari sanse sa isi mareasca procentajul victoriilor dupa aceasta intalnire.

Pronostic Gyongyosi – Eger: victorie Gyongyosi cota 1.14

Biletul zilei handbal 27 noiembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: