Biletul Zilei Handbal 28 august 2021

Biletul zilei handbal – 28 august 2021 este format din doua partide, cate una din Germania SuperCupa Women, respectiv Romania Liga Zimbrilor. Biletul zilei handbal 28.08.2021 are o cota de 3.00 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 18.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 28 august 2021

Ponturi pariuri Borussia Dortmund – Bietigheim (ora 20.30) F

SuperCupa Germaniei se va disputa in aceasta seara si le pune fata in fata pe detinatoarea titlului, Borusia Dormund, respectiv castigatoarea Cupei Germaniei, Bietigheim.

Fiind inceput de sezon este destul de dificil de anticipat care dintre cele doua formatii isi va adjudeca primul trofeu stagional, chiar daca Borussia teoretic porneste cu prima sansa prin prisma rezultatelor din ultimele 4 jocuri directe.

Andre Fuhr a primit vara aceasta intariri serioase si este de asteptat sa continue pe aceiasi panta ascendenta, are un lot destul de valoros la dispozitie care practica un handbal rapid, ofensiv si spectaculos.

In ultimele 5 meciuri directe Dortmund a marcat cel putin 28 de goluri, iar in 4 dintre ele a depasit aceasta cifra, este inceput de sezon, nu vad de ce nu ar reusi si acum sa profite de lipsa omogenitatii din defensiva adversa.

Pronostic Borussia Dortmund – Bietigheim: Borussia Dortmund inscrie peste 28.5 goluri cota 2.00

Ponturi pariuri Potaissa Turda – Vaslui: (ora 18.00)

Potaissa va debuta pe teren propriu in noul sezon de Liga Zimbrilor cu Vasluiul drept adversara, un meci pe care ardelenii daca il considera facil, gresesc.

Echipa pregatita de Horatiu Gal nu a impresionat in perioada de pregatire, dar gehnicianul gazdelor a si preferat sa vada la lucru majoritatea jucatorilor sai, inclusiv pe cei tineri.

Oaspetii si-au pastrat in mare lotul din stagiunea trecuta, in schimb antrenorul Alin Bondar a parasit formatia pentru Corona Brasov, in locul sau fiind adus Gabriel Armanu.

Ma astept la un meci echlibrat, moldovenii clar vor veni „sa isi vanda scump pielea”, au un lot omogen, sunt ambitiosi si pot profita de faptul ca Horatiu Gal nu vizeaza o victorie la scor in primul rand.

Pronostic Potaissa Turda – Vaslui: Vaslui + 6.5 goluri cota 1.50

Biletul zilei handbal 28 august 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!