Biletul Zilei Handbal 28 noiembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 33%
Castigate: 2/6
Unitati: -99

Biletul zilei handbal – 28 noiembrie 2021 este format din trei partide, doua din Germania Bundesliga, respectiv una din Romania Liga Zimbrilor unde se da o lupta teribila pentru podium. Biletul zilei handbal 28.11.2021 are o cota de 2.48 si poate fi jucat la Superbet pana la ora 18.00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 28 noiembrie 2021

Ponturi pariuri Dobrogea Sud – Politehnica Timisoara (ora 18.00)

Delfinii duc o lupta teribila in 4 pentru locul secund din Liga Zimbrilor cu Steaua Bucuresti, Minaur Baia Mare si Potaissa Turda.

Isi pot pastra actualul loc doi din clasament doar daca se vor impune azi pe teren propriu in fata lui Poli Timisoara, echipa mult sub nivelul sezoanelor precedente.

Banatenii sunt pe locul 12 in Liga Zimbrilor din 14 formatii, iar in deplasare au pierdut toate cele 5 intalniri disputate, singura formatie cu aceasta statistica din competitia interna masculina.

Pronostic Dobrogea Sud – Politehnica Timisoara: victorie Dobrogea Sud cota 1.17

Ponturi pariuri Lemgo – Hannover Burgdorf (ora 17.00)

Lemgo va evolua azi pe teren propriu in fata lui Hannover, oaspetii fac pana acum un sezon extrem de slab si sunt penultimii in clasamentul din Bundesliga.

Gazdele in schimb cu un succes pot urca sau cel putin ramane in preajma pozitiilor de cupe europene, rezultat care ar trebui sa le fie la indemana.

Burgdorf a castigat un singur meci in deplasare, pe terenul lui Erlangen, pe celelalte 4 le-a pierdut, avand un minus 34 la golavaraj in doar 5 partide disputate pe teren strain.

Pronostic Lemgo – Hannover Burgdorf: victorie Lemgo cota 1.37

Ponturi pariuri Minden – Magdeburg (ora 17.00)

Liderul campionatului german va merge azi pe terenul lui Minden, lanterna rosie, un meci dezechilibrat din toate punctele de vedere.

Oaspetii trag tare sa isi pastreze avansul in fruntea clasamentului, cu siguranta nu se pot impiedeca de o echipa care a castigat un singur joc din cele 11 disputate, in restul de 10 suferind infrangeri.

Magdeburg are un atac eficient, care de regula trece de media a 30 de reusite, azi cu atat mai mult o poate face in fata unei defensive foarte slabe.

Pronostic Minden – Magdeburg: victorie Magdeburg handicap -2.5 goluri cota 1.55

Biletul zilei handbal 28 noiembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!

Leave a Comment: