Biletul Zilei Handbal 29 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 29 septembrie 2021 este format din trei partide, doua din Romania Liga Florilor, respectiv una din Champions League Men. Biletul zilei handbal 29.09.2021 are o cota de 4.24 si poate fi jucat la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 29 septembrie 2021

Ponturi pariuri SCM Craiova – Zalau (ora 11.00) F

SCM Craiova are un debut perfect de sezon in Liga Florilor, dupa remiza pe terenul celor de la Valcea au urmat doua victorii lejere la Deva si acasa cu Mioveni.

Bogdan Burcea are in sfarsit intreg lotul valid si asta se vede in exprimarea formatiei sale pe teren, in plus jucatoarele sosite vara aceasta in Banie sunt de mare ajutor.

Zalaul merge in continuare pe mana tinerelor, dar in aceste conditii ii va fi greu sa tina pasul cu restul formatiilor din prima jumatate a clasamentului, ramane o echipa organizata, dar limitata totusi.

Ma astept la o dominare a gazdelor care isi doresc un succes in fata fanilor, in plus Craiova beneficiaza de o banca de rezerve mult mai lunga, cu mai multe optiuni de valoare apropiata titlarelor.

Pronostic SCM Craiova – Zalau: SCM Craiova conduce la pauza si castiga partida cota 1.93

Ponturi pariuri Motor – Vive Kielce (ora 19.45)

Campioana Poloniei si-a invatat lectia la Bucuresti, vine cu o alta motivatie in Ucraina unde doar victoria o poate mentine cu sanse in lupta pentru primele doua pozitii.

Motor poate fi un adversar imprevizibil daca nu este luata in serios, dar care in acelasi timp nu poate emite mari pretentii in fata unei formatii de asemenea calibru.

Talant Dujshebaev are la dispozitie un lot foarte puternic, experimentat iar cerintele sunt pe masura, in plus un esec sau remiza o poate scoate pe Vive din calculul primelor 4 locuri in grupa, Porto si Veszprem fiind extrem de puternice.

Pronostic Motor – Vive Kielce: Vive Kielce conduce la pauza si castiga partida cota 1.83

Ponturi pariuri Minaur Baia Mare – CS Mioveni (ora 17.00)

Baia Mare a suferit transformari vara aceasta cand a facut cateva schimbari la nivelul lotului, dar ramane una dintre fortele campionatului intern, chiar daca nu va mai lupta pentru tittlu.

Mioveni are si sezonul actual drept obiectiv evitarea retrogradarii, nu cred ca si-a pus mari sperante in punctele din acest meci, chiar daca va incerca sa ofere o replica darza, nu ii dau mari sanse de reusita.

Ma astept la un succes al gazdelor, care au pierdut doua partide pana acum, dar adversarele au fost de un cu toatul alt nivel decat Mioveni, nu cred intr-o surpriza pe terenul Minaurului.

Pronostic Minaur Baia Mare – CS Mioveni: victorie Minaur Baia Mare cota 1.18

Biletul zilei handbal 29 septembrie 2021 la Betano.

biletul zilei handbal 29092021 1

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: