Biletul Zilei Handbal 30 noiembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 30 noiembrie 2021 este format din patrui partide, toate din cadrul etapei programate azi in grupele EHF European League. Biletul zilei handbal 30.11.2021 are o cota de 3.35 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.45.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 30 noiembrie 2021

Ponturi pariuri Sporting – Pelister (ora 21.45)

Lusitanii conduc grupa cu 6 puncte, urmati insa la unul singur de adversara din acest meci, care devine unul important pentru sefia grupei, un eventual succes al gazdelor marindu-le sansele considerabil de a-si pastra acutuala pozitie pana la final.

Macedoneenii nu cred ca au puterea de a produce surpriza in Portugalia, au doua victorii pana acum, dar ambele reusite in fata a doua formatii accesibile: Tatabanya si AEK Atena, grecii fiind debuntanti in aceasta competitie.

Leii nu au pierdut niciun meci acasa in actualul sezon competitional, esecul din SuperCupa cu Porto avand o locatie neutra, de altfel doar campiona Portugaliei si Nimes au truimfat in fata lui Sporting in aceasta stagiune.

Pronostic Sporting – Pelister: victorie Sporting handicap -1.5 goluri cota 1.47

Ponturi pariuri Nexe – Gorenje (ora 21.45)

Croatii au pierdut meciul tur la o diferenta consistenta, 6 goluri, cu siguranta isi doresc revansa in fata unui adversar geografic traditional, este binecunoscut orgoliul acestui popor.

De altfel aceea a fost si singura infrangere a lui Nexe in grupa, cum de altfel a ramas singurul succes al lui Gorenje, slovenii suferind doua esecuri si o remiza in celelalte 3 jocuri.

Gazdele de azi au un bilant foarte bun acasa, acolo unde au castigat toate meciurile din actualul sezon, mizez pe un succes lejer si de aceasta data in fata unei echipe care nu castiga de 4 jocuri afara.

Pronostic Nexe – Gorenje: victorie Nexe handicap -1.5 goluri cota 1.47

Ponturi pariuri Lemgo – Chehovski Medvedi (ora 19.45)

Gazdele tintesc victoria, au castigat si meciul tur la doua goluri avans, dar difrenta pe durata intalnirii a fost si mai mare, pe final gemanii au luat piciorul de pe acceleratie si permis lui Medvedi sa reduca din proportiile scorului.

Lemgo este o echipa foarte bine organizata, tenace si valoroasa in comparatie cu adversara sa, cu siguranta isi doreste primul loc in grupa pentru a avea un atu in 16-imi.

Rusii au pierdut toate cele 4 jocuri din grupa, au o defensiva mai mult decat rarefiata, atacul se descurca binisor, insa daca nu se apara la un nivel foarte bun nu au nicio sansa in Lipperlandhalle.

Pronostic Lemgo – Chehovski Medvedi: victorie Lemgo handicap – 1.5 goluri cota 1.40

Ponturi pariuri Magdeburg – La Rioja (ora 21.45)

Liderul din Bundesliga a inregistrat in meciul tur primul joc din actualul sezon in care nu a reusit sa se impuna, cu siguranta isi doreste revansa pe teren propriu.

La Rioja a castigat o singura partida din cele 4 disputate in aceasta grupa, acasa in compania slovenilor de la Gorenje, iar deplasarile nu sunt deloc pe placul sau, a pierdut 4 din ultimele 6 jucate.

Nu vad cum Magdeburg ar putea rata victoria, traverseaza o perioada de forma foarte buna, iar pe teren propriu s-a impus in toate cele 8 intalniri disputate indiferent de competitie.

Pronostic Magdeburg – La Rioja: victorie Magdeburg cota 1.11

Biletul zilei handbal 30 noiembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5