Biletul Zilei Handbal 30 decembrie 2020

Biletul zilei handbal – 30 decembrie 2020 este format din cinci partide, cate doua din Suedia Handbollsligan, respectiv Danemarca Bambusa Kvindeligaen Women, una din Germania Bundesliga 2. Biletul zilei handbal 30.12.2020 are o cota de 9.27 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.30 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 30 decembrie 2020

Ponturi pariuri Kristianstad – Varberg: (ora 19.30)

Kristianstad are serios de recuperat in incercarea sa de a reintra in lupta pentru podium, iar maine o va infrunta acasa pe Varberg.

Gazdele ocupa locul 7 cu 20 de puncte, in ultimele doua partide de pe teren propriu au avut prestatii destul de consistente pe faza de atac cu 69 de goluri marcate.

Varberg a pierdut 8 din cele 9 deplasari in care a evoluat pana acum, incasand in medie peste 34 de goluri, nu cred ca si-a imbunatatit foarte mult acest compartiment.

Pronostic Kristianstad – Varberg: Kristianstad inscrie peste 31.5 goluri cota 1.80

Ponturi pariuri Aarhus – Horsens: (ora 19.45) (F)

Aarhus face un nou sezon destul de bun in primul esalon al handbalului feminin, ocupa locul 7 cu 13 puncte si are mari sanse de a evolua in play-off.

In primul joc de dupa turneul final o va infrunta acasa pe Horsens, penultima clasata, echipa care a pierdut 10 din cele 13 jocuri disputate.

Gazdele de cealalta parte au castigat 4 din cele 7 meciuri de acasa, nu cred ca vor avea mari probleme in fata unui adversar care a bifat un singur succes in ultimele 10 partide de afara.

Pronostic Aarhus – Horsens: victorie Aarhus cota 1.62

Ponturi pariuri Dormagen – Gummerasbach: (ora 20.30)

Gummersbach continua lupta pentru promovare in Bundesliga cu partida de pe terenul lui Dormagen, a 4-a clasata.

Oaspetii au suferit un singur esec pana acum in Bundesliga 2, in rest au bifat doar victorii pe linie, in ultima etapa au trecut de Lubbecke fara nicio emotie.

Mizez pe un succes al lui Gummersbach, care in opinia mea, alaturi de Hamburg, este o echipa de un alt nivel fata de celelalte competitoare, are atat cea mai buna defensiva, cat si cel mai eficient atac raportat la numarul de partide jucate.

Pronostic Dormagen – Gummerasbach: victorie Gummersbach cota 1.47

Ponturi pariuri Vendsyssel – Ajax: (ora 20.30) (F)

Ajax Copenhaga culege roadele strategiei sale de a creste jucatoare, cateva sezoane a avut rezultate foarte slabe, insa acum jucatoarele sale sau maturizat si au crescut foarte mult valoric.

In aceasta etapa o va infrunta in deplasare pe Vendsyssel, ultima clasata, care are un singur punct dupa 11 jocuri.

Oaspetele au avut rezultate destul de bune pana acum, inclusiv o victorie in fata lui Ikast Herning.

Pronostic Vendsyssel – Ajax: victorie Ajax cota 1.47

Ponturi pariuri Aranas – Alingsas: (ora 20.00)

Alingsas a pierdut in ultima etapa acasa in compania celor de la Lugi, asta dupa ce la pauza a condus la 4 goluri diferenta, a urmat un act secund foarte slab.

Insa poate recupera punctele pierdute in deplasarea de la Aranas, ultima clasata, echipa care vine dupa 4 infrangeri consecutive in campionat.

Oaspetii s-au impus in precedentele 4 partide directe din deplasare, fara a intampina mari emotii, in fiecare dintre ele a avut cel putin 3 goluri avans.

Pronostic Aranas – Alingsas: victorie Alingsas cota 1.47