Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 03.05.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: 108

Biletul zilei hochei 03.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din America, România și Elveția. Cota totală este de 4.07 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 03.05.2021

Csikszereda vs Brașov (ora 18:30)

Cele două formații se luptă pentru câștigarea Campionatului Național de hochei din România. În prezent, scorul general din această finală este de 2-0, în favoarea celor de la Csikszereda.

La cel de-al 3-lea duel din serie am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. Atât ciucanii, cât și Brașovul dețin linii de atac foarte solide, medie de peste 4 goluri înscrise pe partidă de fiecare.

În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, incluzând aici și cele două jocuri de până acum din serie, tabela de marcaj a suferit cel puțin 6 modificări.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Zug vs Servette (ora 21:00)

Am ajuns și la ultima fază a competiției din National League. Zug și Servette sunt cele două finaliste din acest sezon. Pentru a ajunge în finală, gazdele de astăzi au fost nevoite să treacă mai întâi de Rapperswil, scor 3-1 la general.

Servette a avut parte de o semifinală cu un scenariu mult mai lejer. Aceștia s-au impus în fața celor de la Zurich, scor 3-0 la general. La primul duel din serie am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două au înregistrat în sezon medii de peste 3,30 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, ambele cedează circa 2,60 pucuri/meci. În plus de asta, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 7 din ultimele 10 întâlniri directe.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Buffalo Sabres vs New York Islanders (ora 02:00)

Insularii sunt la doar două puncte distanță față de o calificare liniștitoare în play-off. Se situează în prezent pe poziția a 3-a în Divizia de Est, cu 67 de puncte acumulate. Au un atac decent, medie de circa 2,80 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește compartimentul defensiv, aceștia au una dintre cele mai bune apărări din ligă, medie de sub 2,20 pucuri cedate/meci. Urmează să se dueleze cu Buffalo, formație eliminată de mult timp din calculele pentru o calificare în play-off.

Bizonii sunt lanterna roșie din Divizie, doar 33 de puncte acumulate. Au un atac mediocru, medie de circa 2,50 goluri înscrise pe partidă. Insularii s-au impus în toate cele 6 întâlniri directe din acest sezon. Nu îi văd să aibă prea mari probleme nici în această seară.

Pont: New York Islanders câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 3 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: