Biletul zilei hochei 03.05.2022

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Unitati: 45

Biletul zilei hochei 03.05.2022 – La biletul zilei de astăzi am să merg ca de obicei pe două ponturi hochei. Mizăm pe disputele din play-off-ul din NHL. Cota obținută este de 2.00 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

bz hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei Hochei 03.05.2022

New York Rangers vs Pittsburgh Penguins (ora 02:00)

La această confruntare am ales să investesc în linia de handicap +1,5, pusă pe gruparea din Pittsburgh. Pentru cine nu știe ce anume reprezintă acest tips, pinguinii pot pierde la maxim un gol diferență.

Din punctul meu de vedere, aceasta este în momentul de față formația puțin mai bine pregătită. Au un compartiment ofensiv foarte solid, înregistrând în sezonul regulat o medie de 3,31 goluri înscrise pe partidă.

Apărarea este surprinsă în schimb în 2,79 rânduri. Nu văd cum această medie ar putea fi atinsă. De la newyorkezi lipsesc 5 jucători de bază. Panarin este unul dintre ei. Ca date statistice, Pittsburgh a cedat la maxim un gol diferență în 21 din ultimele 25 de întâlniri directe.

Pont: +1,5 handicap Pittsburgh Penguins, cota [email protected] Betano

Colorado Avalanche vs Nashville Predators (ora 04:30)

Mergem și pe Ball Arena, acolo unde programată disputa dintre Colorado Avalanche-Nashville Predators. Aici am să merg pe linia de sub 7,5 goluri înscrise. Pentru un duel dintr-o serie de play-off, această marjă stabilită de bookmakerii mi se pare puțin absurdă.

Într-adevăr, în ofensivă, ambele grupări dețin cifre foarte bune. Colorado punctează de 3,80 ori per meci, în timp ce prădătorii au obținut și ei o medie de 3,24 pucuri înscrise. Nu îmi fac probleme, deoarece cele două se descurcă foarte bine și în apărare.

Atât Avalanche, cât și Nashville permit maxim 3,05 goluri pe partidă. În 9 din ultimele 13 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 7 ori. Cum spuneam și mai sus, este meci de play-off. Nu o văd pe niciuna dintre grupări să își asume riscuri încă din primul duel din serie.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei Hochei 3 Mai 2022

Pariază AICI Biletul! Primești 500 RON Bonus!

Leave a Comment: