Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 05.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 05.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc din nou în 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din America și Suedia. Cota totală este de 4.30 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 05.04.2021

Timra vs Vasterviks IK (ora 19:00)

În primul duel din această serie, Timra a reușit să se impună fără prea mari probleme, scor 3-1. De această dată mă aștept să asistăm la o confruntare cu mult mai multe modificări de tabelă.

În sezonul regulat, gazdele au înregistrat o medie de aproximativ 4 goluri înscrise pe partidă, fiind și cel mai solid atac din ligă. Oaspeții completează cu o medie de circa 2,60 goluri marcate/meci.

Apărările au fost și ele foarte solide, medii de puțin peste două pucuri permise pe partidă de fiecare. Totuși, de atunci și până acum s-au schimbat destul de multe. În duelul de astăzi, Timra nu se va putea baza pe 5 jucători de bază, dintre care 4 sunt apărători. IK are și ea în indisponibilitate 3 jucători care au contribuit foarte mult în eficiența defensivă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Winnipeg Jets vs Ottawa Senators (ora 02:00)

Puțin neașteptat, Jets s-a descurcat foarte bine în acest sezon. Se află în prezent pe poziția a 3-a în Divizia de Nord, cu 47 de puncte acumulate. Aceștia dețin o medie de circa 3.20 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește jocul de apărare, avioanele au reușit să limiteze adversarii la o medie de puțin peste 2,70 pucuri cedate/meci. Urmează să se dueleze cu lanterna roșie din Divizie, Ottawa.

Senatorii nu au avut prestații tocmai bune în atac, medie de sub 2,70 goluri înscrise pe partidă. Pe plan defensiv, aceștia dețin una dintre cele mai slabe apărări din ligă, medie de circa 3,75 goluri cedate/meci. Jets nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a se impune.

Pont: Winnipeg Jet câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Montreal Canadiens vs Edmonton Oilers (ora 02:00)

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. Montreal și Edmonton dețin linii de atac destul de experimentate, ambele având medii de circa 3,30 goluri înscrise pe partidă.

Pe plan defensiv, gazdele au cedat 94 de pucuri, medie de aproximativ 2,80 goluri cedate/meci, în timp ce Oilers este surprinsă de 2,86 ori pe partidă.

La gruparea din Montreal, linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în 19 dintre cele 34 de confruntări. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 21 dintre cele 38 de dueluri.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 5 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: