Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 07.04.2021

Biletul zilei hochei 07.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din nou din 3 evenimente. Investim în hocheiul din America și Suedia. Cota totală este de 4.26 și poate fi plasată până la ora 20:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 07.04.2021

Frolunda vs Djurgardens (ora 20:00)

În prima confruntare din această serie, Frolunda a reușit să se impună fără prea mari probleme, scor 3-1. De această dată mă aștept la un duel cu mult mai multe modificări de tabelă.

În sezonul regulat, cele două formații au înregistrat medii de aproximativ 2,60 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, indienii cedează puțin peste 2,50 pucuri/meci.

Djurgardens completează cu o medie de 2,90 goluri încasate pe partidă. Ambele formații au fost implicate în foarte multe dueluri în care linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme. Mizăm pe această linie și la cel de-al 2-lea duel din această serie.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.75@ Betano

Hartford Wolf Pack vs Bridgeport Sound Tigers (ora 20:00)

Cele două formații fac parte din Divizia Atlantic a AHL, cea mai necompetititivă divizie din acest campionat. De ce spun asta?…Grupa este formată doar din 3 echipe, cele două adversare de astăzi și Providence Bruins.

La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri. Meciurile din această Divizie au devenit mai degrabă unele amicale, deoarece diferența dintre liderul Providence și Hartford, echipa de pe poziția secundă este de 14 puncte.

Revenind la acest joc, cele două formații dețin linii de atac decente, dar pe plan defensiv, ambele cedează pucuri cu ușurință. Wolf Pack și Tigers s-au întâlnit de 5 ori în acest sezon, toate aceste dispute terminându-se cu cel puțin 6 goluri marcate.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota 1.55@ Betano

Minnesota Wild vs Colorado Avalanche (ora 04:00)

Wild este în prezent ocupanta poziției a 3-a în Conferința de Vest, cu 48 de puncte obținute, în timp ce Avalanche continuă să se mențină pe poziția de lider. În urma celor 38 de dueluri, oaspeții au reușit să acumuleze un total de 56 de puncte.

Pentru Wild va fi foarte greu să înregistreze un rezultat pozitiv în acest duel, deoarece nu se pot baza pe 5 jucători de bază, 3 atacanți și doi apărători. În plus, Avalanche este o echipă care practică un joc foarte rapid, puțin sufocant pentru adversari, aș putea spune.

MacKinnon&Co dețin cel mai bun compartiment ofensiv din Divizie, medie de 3,60 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea reușește să limiteze adversarii la puțin peste 2,25 pucuri cedate/meci.

Chiar dacă este o partidă foarte greu de pronosticat, eu aleg să mă bazez pe un succes obținut de gruparea din Colorado. Aceștia au reușit să se impună în 5 dintre cele 7 întâlniri directe din acest sezon.

Pont: Colorado Avalanche câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.57@ Betano

Biletul zilei hochei 7 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!