Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 07.05.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 07.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din America și Slovacia. Cota totală este de 4.19 și poate fi plasată până la ora 20:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 07.05.2021

Eisbaren Berlin vs Grizzly Wolfsburg (ora 20:30)

Eisbaren a reușit să se impună fără niciun fel de probleme în manșa secundă a acestei finale, scor 1-4. Astfel, scorul general din serie este momentan de 1-1. Gazdele de astăzi dețin de departe unul dintre cel mai solid compartiment ofensiv din ligă, medie de peste 3,70 goluri înscrise pe partidă.

Nici pe faza de apărare nu au avut prestații slabe, cedând puțin peste 2,20 pucuri/meci. De cealaltă parte, Wolfsburg va face deplasarea pe arena din Berlin fără Chet Pickard, unul dintre cei doi portari principali ai acestei formații.

Din câte am citit prin presa de specialitate, sunt șanse foarte mari să nu îl vedem pe gheață nici pe Mathis Olimbm, atacant ce a adunat 28 de puncte în stagiunea curentă. Ținând cont de aceste detalii, tind să cred că urșii polari nu vor avea prea mari probleme în a prelua conducerea în serie.

Pont: Eisbaren Berlin câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Kassel vs Ravensburg (ora 20:30)

În momentul de față, scorul general din serie este unul de egalitate, 1-1. La cea de-a 3-a dispută din această semifinală am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate.

Ambele formații dețin linii de atac foarte solide. Kassel a punctat în sezonul regulat de 210 ori, medie de peste 4 goluri înscrise pe partidă, fiind de altfel și cel mai eficient compartiment ofensiv din ligă.

Ravensburg completează cu o medie de 3,10 pucuri marcate/meci. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, tabela de marcaj a suferit cel puțin 6 modificări.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Grand Rapids Griffins vs Chicago Wolves (ora 02:00)

Grand Rapids se situează în prezent pe penultima poziție în Divizia Centrală, cu 28 de puncte acumulate, în timp ce Wolves continuă să se mențină pe poziția de lider. Au un total de 39 de puncte acumulate.

Cele două formații prezintă o eficientă foarte ridicată în atac, ambele având o medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. Aceste medii pot fi întâlnite și în compartimentul defensiv. Am ales să mizez și la acest duel pe linia de peste 5,5 goluri.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 13 dintre cele 26 de dueluri, în timp ce la gruparea din Chicago, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 19 dintre cele 27 de confruntări susținute.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 7 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: