Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 08.04.2021

Biletul zilei hochei 08.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe 3 evenimente. Am reușit să formez o cotă totală de 4.04, care poate fi plasată până la ora 19:30. Investim în hocheiul din Rusia, Germania și Ungaria. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 08.04.2021

SKA St. Petersburg vs CSKA Moscow (ora 19:30)

În acest moment, scorul din această semifinală este de 0-3, în favoarea grupării moscovite. Astfel, șansele ca Petersburg să reușească un come-back sunt aproape nule. Din punctul meu de vedere, această dispută se va încheia în duelul din această seară.

CSKA a practicat un joc impecabil până acum. În toate cele 3 jocuri din serie, aceștia au reușit să puncteze de 10 ori, în timp ce apărarea a cedat doar în două rânduri, ambele goluri fiind încasate în duelul anterior.

Ambele formații sunt de valori apropiate, dar după 3 jocuri pierdute în serie, jucătorii grupării din Petersburg au moralul la pământ. Am putut vedea foarte bine asta în repriza secundă din jocul anterior, atunci când CSKA a reușit să puncteze de 3 ori într-un interval de doar 4 minute.

Pont: CSKA Moscow câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.78@ Betano

Csikszereda vs Brasov (ora 21:00)

Un duel mult mai echilibrat avem în finala din Erse Liga. În prezent, scorul din serie este de 3-2, în favoarea celor de la Csikszereda. Din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să câștige trofeul pus la bătaie în acest sezon.

Nu știu dacă o vor face în acest duel sau Brașov va extinde numărul de meciuri din serie. Pur și simplu este o diferență de valoare destul de mare. Asta o putem vedea și în cifrele înregistrate până acum.

Ofensiva celor de la Ciuc a reușit să puncteze de 18 ori în cele 5 jocuri, în timp ce oaspeții au adunat un total de doar 9 goluri marcate. Eu aleg să mă bazez pe linia de peste 5,5 goluri marcate. Mi se pare cel mai potrivit tips pentru acest joc.

Singura șansă prin care Brașov poate să prelungească seria este prin practicarea unui joc cât mai ofensiv. Ciuc reușește să-și creeze cu lejeritate acțiuni importante, dar în apărare, aceștia cedează destul de ușor, mai ales când adversarul pune presiune foarte mare.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota 1.60@ Betano

Kolner vs Adler Mannheim (ora 19:30)

Ambele formații practică un joc foarte ofensiv. Kolner a reușit să puncteze de 96 de ori până acum, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Mannheim și-a surprins adversarii în 101 rânduri, medie de 3,15 pucuri marcate/meci.

În acest sezon, cele două au fost implicate în dueluri în care am putut vedea foarte multe modificări de tabelă. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 25 dintre cele 32 de jocuri.

La vulturi, această linie s-a depășit în 17 dintre cele 32 de confruntări. De asemenea, în 3 din ultimele 4 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în duelul din această seară.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.42@ Betano

Biletul zilei hochei 8 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!