Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 08.05.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: 108

Biletul zilei hochei 08.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din America-NHL. Cota totală este de 4.27 și poate fi plasată până la ora 22:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 08.05.2021

Pittsburgh Penguins vs Buffalo Sabres (ora 22:00)

Inițial, la această dispută voiam să merg pe o linie de handicap pusă pe pinguini, deoarece defensiva celor de la Sabres este decimată, având în momentul de față numai puțin de 7 apărători de bază indisponibili.

Totuși, având în vedere faptul că la gazde se poate instaura o stare de relaxare în rândul jucătorilor, deoarece sunt deja calificați în play-off, într-un final am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate.

Penguins deține o medie de 3,54 goluri înscrise pe partidă. Buffalo completează cu o medie de 2,50 pucuri marcate/meci. În 6 din ultimele 9 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Washington Capitals vs Philadelphia Flyers (ora 02:00)

Surprinzător, Flyers va lipsi în stagiunea curentă din play-off-ul NHL, aceștia situându-se în prezent pe poziția a 6-a în Divizia de Est, cu doar 53 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Capitals nu a avut niciun fel de emoții pentru calificare.

Mizăm și la acest duel pe linia de peste 5,5 goluri. Gruparea din Washington deține o medie de circa 3,50 goluri înscrise pe partidă. Flyers vine cu o medie de 2,90 pucuri marcate/meci. La gazde, linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în 35 dintre cele 53 de dueluri.

La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 34 dintre cele 54 de jocuri. În plus de asta, în 5 dintre cele 6 întâlniri directe din acest sezon, cele două au convertit pentru un total de cel puțin 6 goluri marcate.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

New York Islanders vs New Jersey Devils (ora 02:00)

Islanders se află în prezent pe locul 4 în Divizia de Est, cu 68 de puncte acumulate (suficiente pentru o calificare sigură în play-off). Tind să cred că insularii vor reuși să câștige cele două puncte puse în joc.

Atacul acestora a dat roade de 149 de ori, medie de 2,75 goluri înscrise pe partidă, în timp ce liniile de apărare sunt cele mai eficiente din întreaga ligă, medie de doar 2,30 pucuri cedate/meci.

De cealaltă parte, Devils ocupă penultima poziție, fiind de mult timp eliminată din calculele pentru un loc de play-off. Nu se vor putea baza în acest duel pe 6 jucători de bază. În 5 din ultimele 7 întâlniri directe susținute pe arena Nassau Coliseum, New York a reușit să se impună.

Pont: New York Islanders câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 8 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: