Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 09.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 09.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 pronosticuri. Investim în hocheiul din Rusia și Suedia. Cota totală este de 4.00 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 09.04.2021

Avangard Omsk vs Bars Kazan (ora 19:00)

În momentul de față, scorul general din această semifinală este de 2-1, în favoarea celor de la Avangard. La cel de-al 4-lea duel din serie, eu am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate.

În duelul precedent, gazdele au pierdut doi apărători foarte importanți, pe Maxim Chudinov și pe Ville Pokka. La Bars sunt șanse să nu fie introdus în lot Timur Bilyalov, unul dintre principalii portari ai echipei. Din câte am citit, acesta s-ar fi accidentat la antrenamente, iar starea sa de sănătate rămâne momentan incertă.

În aceste condiții, tips-ul specificat puțin mai sus mi se pare cea mai bună variantă. În atac, ambele formații dețin medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dinamo St. Petersburg vs HC Yugra (ora 19:30)

Părăsim hocheiul de mare clasă din Rusia și ne îndreptăm atenția către cel din VHL, acolo unde Dinamo și Yugra se luptă pentru un loc în finală. Momentan, oaspeții conduc la general cu scorul de 2-3.

Am să mizez și la acest duel pe linia de peste 3,5 goluri marcate. Ultimele două dispute din semifinală s-au încheiat cu cel puțin 4 modificări ale tabelei de marcaj. Yugra pornește ca favorită în jocul 6, iar acest lucru este normal.

De la Dinamo lipsesc numai puțin de 6 jucători, 4 apărători și doi atacanți, în timp ce oaspeții au tot efectivul complet. În sezonul regulat, cele două au înregistrat medii de peste 2,90 goluri înscrise pe partidă, și mă aștept ca măcar una dintre aceste formații să depășească linia obținută în stagiune.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vasterviks IK vs Timra (ora 20:00)

Ultima selecție vine de la duelul de pe arena Plivit Trade-Hallen, acolo unde Vastervicks și Timra își vor susține cel de-al 4 joc din semifinală. Oaspeții conduc în prezent cu scorul de 1-2 la general.

Tind să cred că la întâlnirea din această seară putem vedea cel puțin 5 modificări de tabelă. Timra deține cel mai bun compartiment ofensiv din ligă, medie de aproximativ 4 goluri înscrise pe partidă.

Gazdele completează cu o medie de circa 2,60 pucuri marcate/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, ambele cedează aproximativ 2,20 pucuri meci. Știu, sunt cifre scăzute, dar având în vedere eficiența din atac a celor două, mă aștept ca aceste medii să fie depășite fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 9 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: