Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 11.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 11.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 pronosticuri. Investim în hocheiul din Rusia, Austria și Slovacia. Cota totală este de 4.46 și poate fi plasată până la ora 17:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 11.04.2021

Bars Kazan vs Avangard Omsk (ora 17:00)

În momentul de față, scorul general din această semifinală este de 2-2. Omsk s-a impus în primele două jocuri, dar Bars a reușit să restabilească egalitatea. La acest duel am ales să merg pe linia de peste 3,5 goluri.

Oaspeții nu se vor putea baza pe 5 jucători de bază, 3 apărători și doi atacanți, în timp ce gazdele au în indisponibilitate doi apărători principali. Cele două formații au înregistrat în sezonul regulat medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bolzano vs Klagenfurt (ora 18:30)

Bolzano a reușit să se califice în finală în urma victoriei obținute în fața celor de la Vienna, scor 4-2 la general, în timp ce Klagenfurt a trecut în semifinale de Salzburg, scor 4-1 la general.

La primul duel din finala IHL am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. În sezonul regulat, cele două formații au înregistrat medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

În acest an, Bolzano și Klagenfurt au avut de susținut 5 confruntări directe, iar în 4 dintre aceste dueluri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dukla Trencin vs Michalovce (ora 19:00)

Michalovce conduce în prezent această serie cu scorul de 3-2 la general. Pentru Dukla, o posibilă calificare în fazele superioare este foarte greu de realizat, deoarece aceștia au pierdut în ultimele două jocuri numai puțin de 4 hocheiști.

Dintre cele 5 dueluri din sfert, 3 s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate, iar din punctul meu de vedere, acest duel se va termina cu un scor fluviu. Cele doua dețin linii de atac foarte solide, medii de peste 3,20 goluri înscrise de fiecare în sezonul regulat.

În plus, scorul din serie îi împinge pe cei de la Dukla la un joc destul de ofensiv, dar cum am spus mai sus, aceștia nu se vor putea baza pe 4 jucători de bază. Michalovce este o formație care poate profita cu lejeritate de aceste lipsuri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 11 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: