Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 12.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 12.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Investim în hocheiul din Rusia, Suedia și Germania. Cota totală este de 4.04 și poate fi plasată până la ora 19:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 12.04.2021

BIK Karlskoga vs IF Bjorkloven (ora 20:00)

În momentul de față, scorul general din această semifinală este unul de egalitate, 2-2. Data trecută am reușit să înverzim fără niciun fel de probleme tips-ul propus (Peste 4,5 goluri). Mă voi baza pe această linie și la duelul de astăzi.

Dintre cele 5 jocuri de până acum, 3 s-au încheiat cu cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj. Ambele formații dețin linii de atac foarte solide, medii de peste 3,10 goluri marcate de fiecare în sezonul regulat.

Atât de la Karlskoga, cât și de la Bjorkoven vor lipsi apărători de bază. În aceste condiții, linia de peste 4,5 goluri mi se pare cel mai potrivit tips pentru confruntarea cu numărul 5.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Grizzly Wolfsburg vs ERC Ingolstadt (ora 19:30)

Au rămas foarte puține etape de disputat în primul eșalon de hochei german-DEL, iar Wolfsburg și Ingolstadt încearcă să-și asigure o clasare pe unul dintre cele 4 locuri de play-off.

Ambele formații dețin linii de atac destul de solide. Gazdele au o medie de circa 2,60 goluri marcate pe partidă, în timp ce oaspeții completează cu o medie de 3,40 pucuri înscrise/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, cele două sunt surprinse de aproximativ 2,55 ori pe partidă. În 5 din ultimele 7 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

SKA St. Petersburg vs CSKA Moscow (ora 19:30)

Moscow este foarte aproape de o nouă participare în finala KHL. În prezent, aceștia se află la conducere în această semifinală, scor 2-3 la general. CSKA s-a impus în primele 3 jocuri din serie, iar calificarea părea asigurată, dar SKA a reușit să câștige celelalte două partide și să reducă astfel din diferența de scor.

Tind totuși să cred că cei de la CSKA vor reuși să câștige jocul din această seară și în același timp să se califice în finală. Jocul anterior s-a extins pe durata a 113+ minute, deci așteptați-vă la un duel în care cele două formații vor schimba destul de des liniile de joc.

Pont: CSKA Moscow câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 12 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: