Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 13.03.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 13.03.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 4.01. Investim în hocheiul din Cehia și Rusia. Puteți plasa acest bilet până la ora 10:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 13.03.2021

Gornyak vs Tyumen (ora 10:00)

Gornyak s-a calificat în această fază a competiției în urma seriei câștigate în fața celor de la Tambov, scor 4-0 la general. De cealaltă parte Tyumen s-a confruntat cu gruparea din Toros. Aceștia s-au impus la genereal cu scorul de 2-4.

În primul joc din serie, cele două au reușit să înscrise doar 3 goluri (scor 1-2, în favoarea celor de la Tyumen). Mă aștept ca de această dată să asistăm la un duel mult mai spectaculos. Am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate.

În sezonul regulat, cele două formații au înregistrat medii de peste 2,75 goluri înscrisse pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, atât Gornyak, cât și Tyumen au cedat cel puțin două pucuri/meci.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Almetyevsk vs Dinamo St. Petersburg (ora 16:00)

Almetyevks a reușit să se califice în sferturile acestei competiții în urma succesului avut în fața celor de Ryazan, scor 3-2 la general, în timp ce Petersburg s-a impus cu același scor contra celor de la Bars.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate. Cele două formații dețin medii de peste 2,70 goluri înscrise pe partidă, în timp ce liniile de apărare permit în medie circa două pucuri/meci.

La Almetyevsk, linia de peste 3,5 goluri a fost câștigătoare în 41 dintre cele 50 de confruntări susținute în sezonul regulat, în timp ce la Dinamo, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori în 32 dintre cele 50 de dueluri.

Pont: Pest 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Karlovy Vary vs Pardubice(ora 18:30)

În primul duel din serie, Pardubice a reușit să se impună la limită, scor 2-1. Având în vedere numărul de 60 de șuturi trimise pe spațiul porții, tabela de marcaj s-ar fi putut modifica de mai multe ori, dar cei doi portari titulari au avut interveniții remarcabile.

De această dată mă aștept la un duel cu un număr mult mai mare de reușite. În sezonul regulat, cele doua formații au înregistrat medii de peste 2,80 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, atât Vary, cât și Pardubice au cedat în medie 2,90 pucuri/meci.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 30 dintre cele 52 de jocuri. La oaspeți, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 36 dintre cele 52 de confruntări susținute.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 13 Martie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: