Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 13.04.2021

Biletul zilei hochei 13.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în 3 evenimente, cota totală fiind de 4.14. Mizăm pe hocheiul din America, Slovacia și Rusia. Primul eveniment va începe la ora 19:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 13.04.2021

Avangard Omsk vs Bars Kazan (ora 19:00)

Scorul general din această semifinală este în prezent de 3-2, în favoarea celor de la Omsk. La cel de-al 5 și probabil și ultimul duel din serie aleg să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate.

Gazdele și-au extins lista de jucători indisponibili. În prezent, aceștia nu se pot baza pe 4 apărători de bază. Nici oaspeții nu stau foarte bine la acest capitol. De la Bars vor lipsi numai puțin de 5 jucători, 3 apărători și doi atacanți.

Cele două dețin linii ofensive foarte solide, ambele având medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă în sezonul regulat.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota 1.60@ Betano

Zvolen vs Slovan Bratislava (ora 19:00)

Pentru primul duel din această semifinală aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Zvolen a a ajuns în această fază în urma victoriei obținute în fața celor de la Nove Zamky, scor 4-0 la general.

De cealaltă parte, Bratislava a întâlnit în sferturi gruparea din Nitra. Deznodământul seriei nu a fost foarte captivant, Slovan reușind să se califice fără niciun fel de probleme, scor 4-1.

Atât la Zvolen, cât și la Bratislava, toate confruntările din sferturi s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată. În sezonul regulat, cele două au înregistrat medii de peste 2,90 goluri înscrise pe partidă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.65@ Betano

New Jersey Devils vs New York Rangers (ora 02:00)

Șansele ca Devils să se califice în play-off scad de la etapă la etapă. Aceștia se află în prezent pe penultima poziție, cu 34 de puncte dobândite. Au o medie de puțin peste 2,50 goluri înscrise/meci, în timp ce apărarea este surprinsă de circa 3.30 ori pe partidă.

În meciul anterior, diavolii au pierdut un apărător important, pe Subban. Rangers deține în loc jucători care pot profita fără probleme de această absență. În prezent, oaspeții se află pe poziția a 5-a, cu 44 de puncte acumulate, fiind la 4 lungimi distanță față de ultima poziție de play-off.

Zona de atac a avut prestații foarte solide până acum, medie de circa 3,25 goluri înscrise meci. În ultimele două întâlniri directe, Rangers a reușit să se impună. Mă aștept s-o facă și de această dată.

Pont: New York Rangers câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.57@ Betano

Biletul zilei hochei 13 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!