Biletul zilei hochei 13.05.2022

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Unitati: 45

Biletul zilei hochei 13.05.2022 – La biletul zilei de astăzi am ales să merg din nou pe două ponturi hochei, ambele finnd extrase din duelurile de la Campionatul Mondial. Cota obținută este de 2.09 și poate fi plasată până la ora 16:20. Mult succes!

bz hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei Hochei 13.05.2022

Franța vs Slovacia (ora 16:20)

La această confruntare am ales să investesc în succesul reprezentativei Slovaciei. Fără dar și poate, aceasta este o formație mult mai experimentată. Franța este o protagonistă alcătuită în mare mare din jucători ce evoluează în Ligue Magnus.

Nu traversează o perioadă deloc bună, fiind învinsă în 4 din ultimele 5 jocuri amicale. Linia ofensivă punctează de circa 2,10 ori per meci, în timp ce defensiva este surprinsă în peste 3,50 rânduri. De cealaltă parte, Slovacia are la dispoziție jucători mult mai experimentați, preluați din Extraliga.

Față de Ligue Magnus, Extraliga este un campionat mult mai solicitant. Traversează o perioadă foarte bună, impunându-se în 8 din ultimele 11 dispute. Ofensiva deține o medie de peste 3,30 goluri marcate. Apărarea limitează în schimb adversarii la 2,30 pucuri înscrise.

Pont: Slovacia câștigă meciul (Timp regulamentar), cota [email protected] Betano

Germania vs Canada (ora 20:20)

Mergem și pe Helsinki Ice Hall, acolo unde avem programată disputa dintre Germania-Canada. Cele două grupări fac parte din grupa A a Campionatului Mondial. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Ambele grupări se descurcă foarte bine în ofensivă. Germania deține o medie generală de 2,50 goluri înscrise pe partidă. Canada a adunat cifre mult mai bune la acest capitol, completând cu o medie de peste 3,40 pucuri înscrise.

În ceea ce privește eficiența din zona de apărare, ambele grupări sunt surprinse în cel puțin 2,70 rânduri. În ultima dispută directă, susținută în cadrul jocurilor Olimpice, tabela de marcaj s-a modificat de 6 ori. Mă aștept la un scenariu similar.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei Hochei 13 Mai 2022

Pariază AICI Biletul! Primești 500 RON Bonus!

Leave a Comment: