Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 14.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 14.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente, cota totală fiind de 4.14. Investim în hocheiul din America, Suedia și Germania. Primul eveniment va începe la ora 20:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 14.04.2021

Ottawa Senators vs Winnipeg Jets (ora 02:00)

Ottawa este lanterna roșie din Divizia de Nord. Aceștia au în prezent doar 32 de puncte acumulate. Senatorii vor începe duelul din această seară fără foarte mulți jucători de bază. DJ Smith nu se va putea baza pe serviciile principalului portar, Matt Murray.

Daccord, Stepan și Watson sunt ceilalți 3 jucători care vor fi în afara gheții. De cealaltă parte, Jets se situează pe poziția secundă, cu 53 de puncte dobândite. Atacul este foarte solid, medie de peste 3,25 goluri înscrise pe partidă.

Liniile de apărare au fost surprinse în 113 rânduri, medie de sub 2,80 pucuri cedate/meci. Aleg să investesc în succesul oaspeților. Aceștia au reusit să se impună în 5 dintre cele 7 întâlniri directe din acest sezon.

Pont: Winnipeg Jets câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Kolner vs Straubing Tigers (ora 21:30)

Cele două formații au avut prestații decente până acum în ceea ce privește jocul ofensiv. Kolner a punctat de 105 ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă. Tigers completează cu o medie de 2,70 pucuri marcate/meci.

Pe plan defensiv, ambele cedează circa 2,75 goluri pe partidă. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și la duelul din această seară.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Lulea vs Skelleftea (ora 20:00)

În momentul de față, scorul din acest sfert de finală este unul de egalitate, 1-1. La cel de-al 3 duel din serie aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două formații dețin linii de atac destul de solide, ambele înregistrând în sezonul regulat medii de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul de apărare, atât Lulea, cât și Skelleftea permit circa 2,50 pucuri/meci.

Pe lângă aceste cifre destul de încurajatoare pentru pronosticul nostru, cele două formații nu se vor putea baza în acest duel pe foarte mulți jucători din apărare. Astfel, linia de peste 4,5 goluri marcate mi se pare un pronostic foarte realizabil.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 14 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: