Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 14.05.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 14.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe 3 evenimente, toate fiind extrase din hocheiul din AHL. Cota totală este de 4.47 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 14.05.2021

Rockford IceHogs vs Chicago Wolves (ora 02:00)

Rockford este lanterna roșie din Divizia Centrală, având în urma celor 30 de confruntări susținute un total de doar 23 de puncte. Bilanțul acestora este de 11 victorii și 19 înfrângeri.

Dețin o medie de doar 2,80 goluri înscrise pe partidă, în timp ce liniile de apărare sunt surprinse de 3,70 ori pe partidă. Urmează să se dueleze cu Chicago, liderul din Divizie. Va fi un duel extrem de dificil pentru gazde.

Lupii dețin cel mai bun atac din Divizie, medie de peste 4 goluri înscrise pe partidă. Raportându-ne la numărul de confruntări susținute, dețin și cea mai bună eficiență defensivă, puțin sub 2,90 pucuri cedate/meci. Wolves a reușit să se impună în 9 din ultimele 11 întâlniri directe, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Chicago Wolves câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Colorado Eagles vs San Diego Gulls (ora 04:05)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri înscrise de San Diego. Aceștia se situează pe poziția de lider în Divizia Pacific, cu 49 de puncte acumulate.

Au reușit să puncteze de 146 de ori, medie de aproximativ 3,50 goluri înscrise pe partidă, fiind de asemenea și cel mai bun compartiment ofensiv din Divizie. De cealaltă parte, Eagles se află pe penultima poziție, cu 33 de puncte.

Acest loc nu reprezintă nici pe departe valoarea echipei. Față de Gulls, gruparea din Colorado a susținut doar 32 de jocuri până acum. Dacă îmi aduc bine aminte, acum ceva timp au apărut cazuri noi de COVID-19 printre jucători și 10 dintre meciuri au fost anulate (sper să nu bat câmpii).

Pont: Peste 2,5 goluri San Diego Gulls, cota [email protected] Betano

Tucson Roadrunners vs Ontario Reign (ora 03:00)

Avem parte de un duel în care întâlnim două dintre cele mai slabe formații din acest sezon din Divizia Pacific. Aleg să mă bazez pe linia de peste 2,5 goluri marcate de Ontario Reign.

Deși au avut parte de un parcurs dezamăgitor, aceștia au arătat o eficiență ofensivă foarte ridicată, medie de 3,26 goluri înscrise pe partidă. Ontario vine după 6 jocuri consecutive în care au reușit să puncteze de cel puțin 3 ori.

De cealaltă parte, Tucson nu stă deloc bine pe faza de apărare, cedând 114 pucuri până acum, medie de 3,35 goluri permise/meci. De 6 ori s-au întâlnit cele două în acest sezon, iar în 5 dintre dueluri, oaspeții au reușit să puncteze de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Ontario Reign, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 14 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: