Biletul zilei hochei 14.05.2022

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Unitati: 45

Biletul zilei hochei 14.05.2022 – La biletul zilei de astăzi am să merg din nou pe două pronosticuri hochei, ambele fiind extrase din duelurile din cadrul Campionatului Mondial. Cota formată este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 16:20. Mult succes!

bz hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei Hochei 14.05.2022

Cehia vs Marea Britanie (ora 16:20)

Prima selecție de pe bilet vine de la partida dintre Cehia-Marea Britanie. Cele două protagoniste fac parte din grupa B a Campionatului Mondial. La jocul de astăzi am ales să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă.

Fără dar și poate, diferență de valoare dintre cele două este una astronomică. Cehia se bazează în mare parte pe jucători convocați de la echipele din Extraliga și NHL, în timp ce britanicii nu au avut prea multe soluții. Au adus jucători de la echipele din Elite League.

În mod normal, cehii ar trebui să puncteze în prima perioadă de minim două ori fără probleme. Totuși, pentru siguranță, aleg varianta de total. Cele două s-au mai întâlnit și în ediția precedentă a CM. Cehia s-a impus atunci cu scorul de 6-1.

Pont: Peste 1,5 goluri prima perioadă, cota [email protected] Betano

Elveția vs Italia (ora 16:20)

Facem o vizită și pe arena Helsinki Ice Hall, acolo unde avem programată disputa dintre Elveția-Italia. Avem un scenariu similar ca la disputa dintre Cehia-Marea Britanie. Totuși, aici am să merg pe victoria Elveției în prima perioadă.

Aceasta deține un compartiment ofensiv foarte solid, medie de peste 3,10 goluri înscrise per meci, în timp ce defensiva limitează adversarii la 2,30 pucuri marcate. Forma de moment este foarte bună, reușind să se impună în 6 din ultimele 9 dueluri.

De cealaltă parte, Italia este o selecționată compusă în mare parte din jucători amatori. Atacul punctează de circa 2,10 ori per meci. Apărarea cedează în schimb peste 4 pucuri. În cea mai recentă întâlnire directă, susținută în urmă cu 3 ani, Elveția s-a impus cu scorul de 9-0.

Pont: Elveția câștigă prima perioadă, cota [email protected] Betano

Biletul zilei Hochei 14 Mai 2022

Pariază AICI Biletul! Primești 500 RON Bonus!

Leave a Comment: