Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 15.05.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 15.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm în totalitate pe hocheiul din America-AHL. Cota obținută este de 4.32 și poate fi plasată până la ora 20:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 15.05.2021

Hershey Bears vs Binghamton Devils (ora 20:00)

Hersey se află în momentul de față pe poziția de lider în Divizia de Nord, cu un total de 46 de puncte obținute. Dețin al 2-lea cel mai bun atac din Divizie, 102 goluri marcate, medie de 3,29 pucuri înscrise pe partidă.

În 10 din ultimele 13 confruntări susținute, urșii au reușit să puncteze de cel puțin 3 ori. De cealaltă parte, Devils este lanterna roșie din Divizie, doar 19 puncte acumulate.

Așa cum era de așteptat, aceștia au cea mai scăzută eficiență în ceea ce privește jocul de apărare, medie de 3,75 goluri cedate/meci. În 8 din ultimele 10 întâlniri directe, Hersey a punctat de cel puțin 3 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 2,5 goluri Hersey Bears, cota [email protected] Betano

Laval Rocket vs Toronto Marlies (ora 22:00)

Surprinzător, Laval a pierdut cele două jocuri de până acum din seria cu Toronto, ambele confruntări terminându-se cu scorul de 2-3. De această dată, tind să cred că Rocket va reduce din diferență.

Totuși, pentru siguranță, aleg să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de aceștia. Dețin cel mai eficient compartiment ofensiv din Divizia Canadiană, medie de circa 3,30 pucuri marcate/meci.

De cealaltă parte, Marlies a suferit foarte mult pe partea defensivă în acest sezon. Au o medie de 3,48 goluri cedate pe partidă. În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, Laval a reușit să puncteze de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Laval Rocket, cota [email protected] Betano

Edmonton Oilers vs Vancouver Canucks (ora 22:30)

Facem o scurtă vizită și pe arena Rogers Place, acolo unde Edmonton Oilers urmează să primească vizita celor de la Canucks. Pentru gazde, duelul din această seară reprezintă ultima confruntare din sezonul regulat.

Oilers se va întâlni în play-off cu Winnipeg, iar jocul de astăzi va fi fără dar și poate un ultim “antrenament”. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate în prima perioadă.

Mă aștept la un joc degajat, lipsit de momente tensionate. Cele două dețin linii de atac destul de bune, medie de peste 2,70 goluri înscrise pe partidă de fiecare.

Nu că ar conta foarte mult, dar în 6 din ultimele 9 întâlniri directe susținute pe arena gazdelor, cele două au reușit să marcheze de cel puțin două ori în prima perioadă.

Pont: Peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 15 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: