Biletul zilei hochei 15.05.2022

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Unitati: 45

Biletul zilei hochei 15.05.2022 – La biletul zilei de astăzi am să merg din nou pe două ponturi hochei. Mizăm pe duelurile din AHL, cât și pe cele de la CM. Cota obținută este de 2.11 și poate fi plasată până la ora 16:20. Mult succes!

bz hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei Hochei 15.05.2022

Franța vs Kazakhstan (ora 16:20)

Mergem mai întâi pe arena Helsinki Ice Hall, acolo unde avem programată disputa dintre Franța-Kazakhstan. Cele două grupări fac parte din cadrul grupei A a Campionatului Mondial. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de Kazakhstan.

Ambele au început cu stângul campania. Francezii au cedat în primul joc cu scorul de 2-4, contra Slovaciei, în timp ce kazakhii au fost umiliți de Danemarca, scor 9-1. În ciuda acestui scor, Kazakhstan mi se pare formația mult mai bine pregătită.

Este compusă în mare parte din jucători aduși de la formații ce evoluează în KHL și Championship, în timp ce selecționata Franței se bazează în mare parte pe jucători amatori. Din punctul meu de vedere, „oaspeții” au toate șansele să modifice de cel puțin două ori tabela de marcaj.

Pont: Peste 1,5 goluri Kazakhstan, cota [email protected] Betano

Manitoba Moose vs Milwaukee Admirals (ora 22:00)

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 4,5 goluri înscrise. În momentul de față, scorul general din această optime de finală este de 2-2. Atât Manitoba, cât și Milwaukee practică un joc foarte ofensiv.

Gazdele au înregistrat în sezonul regulat o medie de puțin peste 3,15 goluri înscrise pe partidă, în timp ce admiralii din Milwaukee reușesc și ei să completeze cu o medie de aproximativ 3,05 pucuri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zona de apărare, cele două dețin împreună o medie de circa 5,85 goluri cedate. În 3 dintre cele 4 confruntări de până acum, tabela de marcaj s-a modificat în cel puțin 5 rânduri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei Hochei 15 Mai 2022

Pariază AICI Biletul! Primești 500 RON Bonus!

Leave a Comment: