Biletul zilei hochei – Cota 4 – 16.10.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 16.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din Rusia și America. Cota obținută este de 4.03 și poate fi plasată până la ora 17:00. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 16.10.2021

Cherepovets vs Niznekamsk (ora 17:00)

Cherepovets este una dintre cele mai slabe formații din Conferința de Vest. Se află în prezent pe poziția a 10-a, cu 16 puncte acumulate și bilanț de 7W-10L. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de oaspeți.

Chiar dacă au avut rezultate destul de slabe, defensiva gazdelor s-a prezentat bine, având o medie de 2,35 goluri cedate pe partidă. Sunt curios cum se vor descurca în acest joc, având în vedere că nu se pot baza pe 4 jucători importanți, 3 apărători și un atacant.

Cherepovets a cedat cel puțin două pucuri în 12 dintre cele 17 dueluri de până acum. De cealaltă parte, Niznekamsk deține cifre destul de bune în atac. Au o medie generală de 2,65 goluri înscrise pe partidă.

Ofensiva este condusă de Marat Khairullin (8 goluri marcate și 5 pase decisive până acum). Lupii au punctat de cel puțin două ori în 11 dintre cele 17 jocuri. De asemenea, cele două s-au întâlnit de 9 ori în ultimii 4 ani. Tips-ul propus a fost câștigător în 8 dintre aceste jocuri.

Pont: Peste 1,5 goluri Niznekamsk, cota: [email protected] Betano

Washington Capitals vs Tampa Bay Lightning (ora 02:00)

Facem o vizită și pe Capital One Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Washington Capitals și Tampa Bay Lightning. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate.

Capitalii au început cu dreptul noul sezon din NHL, reușind să se impună în prima etapă, scor 5-1, contra celor de la New York Rangers. De cealaltă parte, Tampa Bay a evoluat în două rânduri. Prestațiile sale nu nu au fost deloc convingătoare.

Au cedat categoric în prima etapă, scor 6-2, contra pinguinilor din Pittsburgh, pentru ca apoi să se chinuie cu Detroit, scor 6-7, după OT. Așa cum am spus, în acest joc tind să cred că putem vedea cel puțin 6 modificări de tabelă.

Se întâlnesc două dintre cele mai solide infracțiuni ofensive din ligă, ambele având în sezonul anterior o medie de peste 3,60 goluri marcate pe partidă. Cele două s-au întâlnit de 7 ori în ultimii doi ani, iar în 5 dintre confruntări, tips-ul propus a fost câștigător.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

San Jose Sharks vs Winnipeg Jets (ora 05:00)

Ultima recomandare din pe bilet vine de pe SAP Center, acolo unde avem programată confruntarea dintre San Jose Sharks-Winnipeg Jets. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de avioane.

Pentru Sharks, acesta este primul duel din sezon. În presezon au arătat destul de bine, având un bilanț de 3W-3L. Linia defensivă a fost destul de subțire, total de 16 goluri cedate. În această perioadă de transferuri au pierdut foarte mulți jucători de bază, majoritatea fiind din apărare.

Ryan Donato (luat de Kraken în draft), Martin Jones și Sorensen sunt printre principalii jucători transferați. Nu se vor putea baza nici pe Evander Kane. Acesta a fost suspendat de ligă din cauza unor investigații în legătura cu trucarea de meciuri.

De asemenea, este anchetat și pentru violență domestică. Sharks se va baza în acest sezon pe foarte mulți tineri. Tocmai ce i-au adus la echipă pe Wiesblatt, Laroque, Gaudreau și Robin Tristen. Am foarte mare încredere în Wiesblatt, dar probabil va dura ceva până când când va fi titularizat.

Ținând cont de aceste detalii, Jets poate puncta fără probleme de cel puțin 3 ori. Au un compartiment ofensiv foarte solid, medie generală de 3,10 goluri înscrise pe partidă. În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, avioanele au punctat de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Winnipeg Jets, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 16 Octombrie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: