Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 17.03.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 17.03.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe 3 evenimente, toate fiind extrase din primele două eșaloane de hochei din Rusia. Cota totală este de 4.77 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 17.03.2021

CSKA Moscova vs Yaroslavl (ora 18:30)

CSKA s-a calificat în această fază a competiției în urma victoriei liniștitoare obținute în fața celor de la Spartak, scor 4-0 la general. Yaroslavl s-a impus cu același scor, contra celor de la Jokerit. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate.

În sezonul regulat, ambele formații au înregistrat medii de puțin peste 3 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, CSKA a cedat de 121 de ori, medie de două goluri încasate/meci. Yaroslavl completează cu o medie de 2,10 pucuri cedate pe partidă.

În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și la duelul din această seară.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Kazan vs Ufa (ora 18:30)

Se întâlnesc două dintre cele mai eficiente ofensive din ligă. În sezonul regulat, Kazan a reușit să puncteze de 185 de ori, medie de 3,08 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Ufa a pus 181 de goluri pe tabelă, medie de puțin peste 3 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, gazdele au cedat 131 de pucuri, medie de circa 2,20 goluri cedate/meci. Oaspeții completează cu o medie de puțin peste 2,50 goluri încasate pe partidă.

Ambele formații au fost implicate în dueluri cu foarte multe modificări ale tabelei de marcaj. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 37 dintre cele 60 de jocuri. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modifcat de cel puțin 5 ori în 28 dintre cele 60 de dueluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dinamo St. Petersburg vs Almetyevsk (ora 18:30)

După primele două jocuri din serie, Dinamo a reușit să-și asigure în mare parte o eventuală calificare în fazele superioare ale competiției, scorul general în acest moment fiind de 2-0.

Ambele dueluri s-au încheiat cu maxim 3 goluri marcate. Mă aștept ca de această dată să asistăm la un duel cu mult mai multe reușite. Pentru a spera în continuare la o eventuală calificare, Almetyevsk este nevoită să practice un joc mult mai ofensiv.

În sezonul regulat, ambele formații au înregistrat medii de peste 2,70 goluri înscrise pe partidă, în timp ce liniile de apărare cedează la fiecare echipă de circa două ori pe partidă. În 12 din ultimele 17 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 17 Martie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: