Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 17.04.2021

Biletul zilei hochei 17.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe 3 confruntări. Investim în hocheiul din America și Slovacia. Cota totală este de 4.62 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 17.04.2021

Slovan Bratislava vs Zvolen (ora 19:00)

În momentul de față, scorul general din această semifinală este unul de egalitate, 1-1. Pentru cel de-al 3-lea duel din serie, aleg să mă bazez pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două adversare de astăzi dețin linii de atac foarte experimentate. În sezonul regulat, atât Slovan, cât și Zvolen au înregistrat medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

Precedentele două dispute s-au încheiat cu maxim 4 goluri înscrise. Totuși, tind să cred că lucrurile vor sta puțin diferit în această seară, deoarece în jocurile anteriore, ambele formații au pierdut jucători defensivi de bază. Kotvan (Zvolen) și Maier (Bratislava) sunt două două dintre exemple.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins (ora 22:00)

Din punctul meu de vedere, Buffalo nu are nicio șansă de prinde un loc de play-off. Aceștia ocupă în prezent ultima poziție în Divizia de Est, cu doar 29 de puncte acumulate. În plus, Eichel a suferit o nouă accidentare și este de așteptat să rateze restul etapelor din sezonul curent.

Mă aștept la un duel cu cel puțin 6 modificări de tabelă. Așa cum am spus, este aproape imposibil ca Sabres să se califice în play-off. Cu o ultimă fărămă de speranță, tind să cred că Buffalo va miza foarte mult pe cartea atacului.

Asta ar lăsa foarte multe spații în liniile de apărare, iar Penguins este genul de formație care poate profita cu lejeritate de aceste neglijențe. Pittsburgh deține al 2-lea cel mai bun atac din Divizie, medie de peste 3,40 goluri înscrise/meci.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dallas Stars vs Columbus Blue Jackets (ora 03:00)

Un scenariu similar mă aștept să vedem și la întâlnirea dintre Stars-Jackets. Etapele trec, iar cele două formații se îndepărtează ușor, ușor de ultimul loc care duce în play-off, ocupat în prezent de Predators.

Jackets are nevoie disperată de puncte, aceștia aflându-se în prezent la 10 lungimi distanță față de prădători. Aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Până acum, cele două grupări au reușit să obțină medii de circa 2,60 goluri înscrise pe partidă de fiecare.

În ceea ce privește jocul de apărare, Dallas permite 2,57 pucuri/meci, în timp ce Jackets completează cu o medie de 3,31 goluri încasate pe partidă, având de altfel și cele mai slabe linii defensive din Divizie. În 6 din cele 7 întâlniri directe din acest sezon, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 17 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: