Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 19.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 19.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Cota totală este de 4.07 și poate fi plasată până la ora 21:00. Investim în hocheiul din America și Elveția. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 19.04.2021

Zurich vs Lausanne (ora 21:00)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 2-1, în favoarea celor de la Zurich. În ultima dispută, cele două au convertit doar pentru 3 modificări de tabelă. Tind să cred că de această dată putem asista la un joc puțin mai spectaculos.

Aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Zurich nu se va putea baza în duelul din această seară pe 4 jucători de bază, dintre care 3 sunt apărători. Nici Lausanne nu stă foarte bine la acest capitol.

Tobias Stephan, unul dintre principalii portari ai echipei a suferit o accidentare, iar șansele ca acesta să fie titularizat sunt destul de mici. Cele două formații dețin linii de atac solide, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă de fiecare.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dallas Stars vs Detroit Red Wings (ora 02:30)

Au rămas foarte puține etape de disputat în NHL, iar Dallas și Detroit încă se luptă pentru una dintre cele 4 poziții de play-off din Divizie. Aripile roșii au șanse destul de reduse pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv, deoarece diferența dintre ei și ultimul loc de play-off este de 11 puncte.

Am ales să investesc și la acest duel în linia de peste 4,5 goluri. Texanii au acumulat până acum o medie de 2,83 goluri înscrise pe partidă, în timp ce alb-roșii completează cu o medie de circa 2,25 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele cedează în medie 2,70 goluri pe partidă. S-au întâlnit de 11 ori în ultimii 3 ani, iar în 9 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Florida Panthers vs Columbus Blue Jackets (ora 02:00)

Florida este aproape calificată în play-off. Aceștia se situează în prezent pe poziția secundă în Divizia Centrală, cu 61 de puncte dobândite. Din păcate, panterele nu se vor putea baza în următoarele jocuri pe Ekblad și Verhaeghe, doi dintre principalii jucători ai echipei.

De cealaltă parte, Jackets nu își mai poate permite niciun pas greșit. Se află pe penultima poziție, cu 39 de puncte dobândite, la 10 lungimi distanță față de ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de Predators.

Mă aștept la un duel dominat în totalitate de oaspeți. Așa cum am spus, aceștia nu își mai permit niciun pas greșit. În plus, accidentările celor doi hocheiști ai panterelor mă aștept să afecteze destul de mult calitatea din jocul celor de la Panthers. Cum nu am deplină încredere în Jackets, aleg să investesc într-o linie de handicap.

Pont: Handicap +1,5 Columbus Blue Jackets, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 19 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: