Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 18.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: 108

Biletul zilei hochei 18.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în 3 evenimente, cota totală fiind de 4.06. Mizăm pe hocheiul din Suedia și America. Ora de start a primului eveniment este 19:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 18.04.2021

Timra vs IF Bjorkloven (ora 19:00)

Timra a reușit să se califice în finala din Hockey Allsvenskan în urma victoriei obținute în fața celor de la Vasterviks IK, scor 4-2 la general, în timp ce Bjorkloven a avut parte de o serie foarte disputată, adversa sa fiind Karlskoga. Într-un final, aceștia au reușit să se impună, scor 4-3.

La primul duel din această finală am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Timra și Bjorkloven dețin cele mai eficiente linii ofensive din ligă, medie de peste 3,60 goluri înscrise de fiecare.

În sezonul regulat, cele două protagoniste de astăzi s-au întâlnit de 4 ori, toate aceste confruntări terminându-se cu cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Brynas vs HV 71 (ora 19:00)

De la una dintre cele mai bune formații din SHL, HV a ajuns codașa ligii. Cele două adversare de astăzi își vor disputa cel de-al 5-lea duel din finala play-out. În prezent, scorul general este de 3-1, în favoarea celor de la Brynas.

Mă aștept la un joc cu foarte multe modificări de tabelă. HV este nevoită să se bazeze foarte mult pe jocul defensiv, dar acest lucru va aduce foarte multe spații în liniile de apărare.

În plus, acestora le lipsesc numai puțin de 5 apărători de bază. Nici Brynas nu stă foarte bine la acest capitol, deoarece au în indisponibilitate 6 jucători, dintre care 2 sunt atacanți și 4 sunt apărători.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vancouver Canucks vs Toronto Maple Leafs (ora 02:00)

Vancouver pleacă cu un dezavantaj major în această dispută. În urma numeroaselor cazuri de COVID-19 apărute în sânul echipei, conducerea NHL a luat decizia de a anula toate jocurilor celor de la Vancouver programate în decursul ultimelor 3 săptămâni.

În plus, Travis Green nu se va putea baza în această seară pe serviciile a 9 jucători de bază, 5 atacanți și 4 apărători. De cealaltă parte, Toronto pare să se gândească serios la câștigarea cupei Stanley.

Aceștia tocmai ce au realizat 3 trade-uri foarte interesante. I-au semnat pe David Rittich, Nash Riley și Nick Foligno, jucători care pot aduce un plus de valoare în sânul echipei. Din păcate, Riley și Nick nu sunt momentan apți de joc.

Mă aștept la un duel cu cel puțin 6 goluri marcate. Așa cum am spus, Vancouver are în momentul de față foarte multe probleme de lot, unde mai putem că aceștia nu au intrat pe gheață de mai bine de 3 săptămâni. De cealaltă parte, Toronto deține linii de atac foarte solide, dar în ceea ce privește jocul de apărare, încă există probleme nerezolvate.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 18 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: