Biletul zilei hochei – Cota 4 – 19.10.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 19.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente, toate fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota obținută este de 4.17 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 19.10.2021

Buffalo Sabres vs Vancouver Canucks (ora 02:00)

Mergem mai întâi pe arena KeyBank Center, acolo unde avem programată disputa dintre Buffalo Sabres-Canucks. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de către gruparea din Vancouver.

După primele 3 etape susținute, aceștia au acumulat tot atâtea puncte, bilanț de 1W-2L. Era destul de greu să obțină mai mult de atât, asta dacă luăm în considerare că două dintre adversarele întâlnite au fost Oilers și Flyers.

Astăzi urmează să se dueleze cu Buffalo, una dintre cele mai slabe formații din ligă. Pe sezon ce trece, bizonii par să fie din ce în ce mai slabi. Jack Eichel este în continuare accidentat. Bine, din cauza dorinței sale de a părăsi echipa, probabil nu ar fi titularizat nici dacă era apt de joc.

De asemenea, Sabres a mai adăugat alte două nume pe lista indisponibilităților. Casey Mittelstadt și Henri Jokiharju vor lipsi în următoarele două săptămâni. Așa cum am spus, merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de Canucks.

Accidentările lui Mittelstadt și Jokiharju l-au cam lămas fără prea multe opțiuni pe Granato. Acesta va fi nevoit să schimbe din nou liniile de start. Vancouver nu este nici pe departe o formație problematică, dar în acest joc mă aștept să poată puncta de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Vancouver Canucks, cota [email protected] Betano

Washington Capitals vs Colorado Avalanche (ora 02:00)

La acest joc am să merg pe victoria celor de la Caps. Aceștia au evoluat în două rânduri până acum. Au obținut 3 puncte, bilanț de 1W-1L. Linia ofensivă este foarte eficientă, medie generală de 3,46 goluri înscrise pe partidă.

Îl au pe Backstrom out, dar nu mă aștept ca această indisponibilitate să conteze foarte mult în jocul de astăzi. Colorado este una dintre cele mai bune formații din NHL, dar din păcate, acest start de sezon i-a prins cu o listă impresionantă de accidentări.

Jack Johnson, Landeskog, MacKinnon, Nichushkin și Toews sunt cei 5 jucători de bază care nu vor putea evolua în această seară. Bine, este și Francouz, dar la el a trecut deja mai bine de un sezon de când nu a mai evoluat.

Johnson și Landeskog au reușit sa marcheze în victoria din prima etapă, obținută în fața celor de la Chicago, scor 4-2. Cu St. Louis nu au mai putut evolua, iar asta s-a simțit în jocul avalanșelor. Au pierdut cu scorul de 3-5. Nu o văd prea bine pe Colorado nici în jocul de astăzi.

Pont: Washington Capitals câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Edmonton Oilers vs Anaheim Ducks (ora 04:00)

Ultima recomandare de pe bilet vine de pe Rogers Place, acolo unde Edmonton Oilers urmează să primească vizita rațelor din Anaheim. Tind să cred că putem vedea cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj.

Edmonton deține o linie ofensivă incredibilă. Au punctat de 8 ori în primele două confruntări din sezon. Așa cum era de așteptat, McDavid este principalul pericol pentru apărările adverse, 5 puncte acumulate până acum, 3 goluri și două pase decisive.

Față de sezonul anterior, atacul este puțin mai bun. I-au adus în perioada de transferuri pe Zach Hyman și Keith Duncan. Din păcate, zona de apărare continuă să aibă probleme serioase. Larsson, Bear și Caleb au decis să părăsească echipa.

Mă aștept să se resimtă destul de mult aceste 3 plecări. În sezonul anterior, Edmonton a înregistrat o medie de circa 3 goluri cedate pe partidă. De cealaltă parte, Ducks este una dintre cele mai slabe formații din ligă.

Au o medie generală de 2,25 goluri goluri marcate/meci, în timp ce apărarea este surprinsă de circa 3,20 ori. Sunt șanse mari ca Gibson să nu poată evolua în această seară. Acesta este trecut cu o accidentare în partea inferioară a corpului.

În sezonul anterior a evoluat în 35 de jocuri, timp în care a înregistrat o medie de 2,98 goluri cedate pe partidă și un procentaj de 90,31% la salvări. În mod normal, Edmonton ar trebui să se impună fără probleme, dar ținând cont de nesiguranța întâlnită în zona de apărare, aleg să merg pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 19 Octombrie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: