Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 22.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 22.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Cota totală este de 4.49 și poate fi plasată până la ora 20:30. Investim în hocheiul din America și Germania. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 22.04.2021

Straubing Tigers vs Adler Mannheim (ora 20:30)

Puțin surprinzător, Straubing a reușit să se impună în primul duel din acest sfert de finală, scor 3-2, după Over-Time. Nu îi văd pe aceștia să se detașeze în serie, așa că am ales să investesc în succesul vulturior.

Aceștia au încheiat sezonul regulat pe poziția de lider în Conferința Sud. Au reușit să înregistreze o medie de 3,05 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea a limitat adversarii la o medie de 1,86 goluri cedate, fiind de altfel și cel mai solid compartiment defensiv din ligă.

Gruparea din Mannheim este un adevărat “monstru” în deplasare. Aceștia au un strike de 6 victorii, iar în 15 din ultimele 19 confruntări susținute pe arenele adversarelor, vulturii au reușit să se impună.

Pont: Adler Mannheim câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Tolzer Lowen vs Ravensburg (ora 20:30)

Tolzer a încheiat sezonul regulat pe poziția secundă, cu un total de 92 de puncte acumulate, în timp ce Ravensburg a avut parte de un parcurs puțin mai slab. Au terminart pe locul 7, cu 72 de puncte dobândite.

La primul duel din acest sfert de finală am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri. Gazdele dețin o medie de 4,20 goluri înscrise pe partidă. Oaspeții completează cu o medie de 3,10 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele permit în medie puțin peste 3 goluri/meci. În 10 din ultimele 14 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Penguins vs New Jersey Devils (ora 02:00)

În mod normal, gruparea din Pittsburgh nu ar trebui să aibă prea mari probleme în aș proteja unul dintre cele 4 locuri de play-off. Se află în prezent pe poziția a 3-a în Divizia de Est, cu 61 de puncte acumulate.

Dețin al 2-lea cel mai eficient compartiment ofensiv din ligă, total de 159 de goluri marcate, medie de aproximativ 3,50 goluri înscrise pe partidă. Pe plan defensiv, aceștia cedează în medie 2,86 pucuri/meci.

În duelul din această seară am ales să merg pe mâna pinguinilor. Devils este oficial eliminată din calculele pentru o calificare în play-off și nu mă aștept să încerce să impresioneze acum pe final.

Așa cum am spus și puțin mai sus, Penguins este aproape calificată în play-off. Totuși, nu mă aștept la o ușoară relaxare a acestora, deoarece Rangers și Boston vin tare din spate. În ultimele 3 întâlniri directe, Pittsburgh a reușit să se impună.

Pont: Pittsburgh Penguins câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 22 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: