Biletul zilei hochei – Cota 4 – 22.10.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 22.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente, toate fiind extrase din primele două ligi de hochei din America (NHL și AHL). Cota obținută este de 4.40 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 22.10.2021

Buffalo Sabres vs Boston Bruins (ora 02:00)

Mergem mai întâi pe arena KeyBank Center, acolo unde avem programată disputa dintre Buffalo Sabres-Boston Bruins. La acest joc am ales să investesc în victoria urșilor din Boston. Buffalo a evoluat în 3 rânduri până acum.

A reușit să acumuleze un total de 6 puncte, bilanț de 3W-0L. Chiar dacă au început foarte bine sezonul, nu le dau prea multe șanse, deoarece cum am spus și în articolul precedent, Eichel, Mittelstadt și Henri Jokiharju sunt în continuare accidentați.

În plus, astăzi urmează să se dueleze cu Boston Bruins, una dintre cele mai bune formații din ligă. Boston deține un compartiment ofensiv foarte solid, medie generală de 3 goluri înscrise pe partidă. Pe plan defensiv, aceștia sunt surprinși în 2,42 rânduri.

În acest an, cele două formații s-au întâlnit de 8 ori. În 7 dintre aceste confruntări, Boston a reușit să se impună.

Pont: Boston Bruins câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Ontario Reign vs Bakersfield Condors (ora 05:00)

Cele două formații au început cu dreptul noul sezon din AHL. Ontario a evoluat în 3 rânduri până acum. Se află pe poziția de lider în Pacific Division, total de 5 puncte acumulate și bilanț de 3W-0L. Bakersfield se află pe poziția imediat următoare.

Aceștia au două confruntări susținute, ambele fiind câștigate. La jocul de astăzi am să merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de oaspeți. În sezonul precedent, înaripatele au reușit să acumuleze o medie de 3,30 goluri înscrise pe partidă.

Au punctat de cel puțin 3 ori în 16 din ultimele 27 de confruntări. Ontario deține o linie defensivă foarte modestă și tind să cred că pot ceda de cel puțin 3 ori. Aceștia au avut în sezonul anterior cea mai slabă apărare din divizie, medie de 3,72 puncuri încasate/meci.

Pont: Peste 2,5 goluri Bakersfield Condors, cota [email protected] Betano

San Diego Gulls vs Stockton Heat (ora 05:00)

Ultima selecție de pe bilet vine de pe Pechanga Arena, acolo unde San Diego Gulls urmează să primească vizita celor de la Stockton Heat. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de gazde.

În sezonul anterior, aceștia au avut cea mai eficientă linie ofensivă din Pacific Division, medie de aproximativ 3,50 goluri înscrise pe partidă. În mare parte, nucleul de jucători ofensivi a rămas neschimbat.

Gulls a reușit să puncteze de cel puțin 3 ori în 18 din ultimele 29 de dispute. De cealaltă parte, Heat nu se poate lăuda cu o linie defensivă tocmai solidă. Permit în medie 3,16 pucuri pe partidă. Au cedat de cel puțin 3 ori în 15 din ultimele 22 de jocuri.

Pont: Peste 2,5 goluri San Diego Gulls, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 22 Octombrie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: