Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 24.03.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 24.03.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 4.00. Investim în hocheiul din Germania, Cehia și Rusia. Puteți plasa acest bilet până la ora 18:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 24.03.2021

Kometa Brno vs Trinec (ora 20:00)

Se întâlnesc două formații ce dețin linii de atac destul de eficiente. În sezonul regulat, Kometa a reușit să puncteze de 144 de ori, medie de circa 2,80 goluri înscrise/meci. Trinec completează cu o medie de aproximativ 3,60 pucuri marcate pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, ambele formații încasează circa 2,50 goluri/meci. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 32 dintre cele 52 de confruntări susținute în sezonul regulat. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 38 dintre cele 52 de jocuri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dyn. Moscow vs SKA St. Petersburg (ora 18:30)

În acest moment, scorul din serie este de 1-2, în favoarea grupării din Petersburg. La acest duel am ales să risc puțin și să investesc într-un pronostic foarte rar întâlnit în articolele mele. Consider că la finalul primului sfert, acest meci nu se va termina la egalitate.

Dynamo este nevoită să practice un joc ofensiv încă de la prima cădere a pucului, asta pentru a putea spera în continuare la o eventuală calificare. Cele două dețin zone ofensive destul de bune.

În sezonul regulat, ambele formații au înregistrat medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În două dintre cele 3 jocuri susținute din această serie, Dynamo sau SKA au reușit să se impună în primul sfert.

Pont: Dynamo sau SKA câștigă primul sfert (Șansă dublă primul sfert-12), cota [email protected] Betano

Bremerhaven vs Adler Mannheim (ora 19:30)

Bremerhaven se află în acest moment pe poziția secundă în Conferința Nord, cu 46 de puncte dobândite și bilanț de 16 victorii și 9 eșecuri. De cealaltă parte, Mannheim se situează pe poziția de lider în Conferința Sud, cu 61 de puncte acumulate.

Cele două formații dețin linii de atac foarte solide, ambele având medii de peste 3,25 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, gazdele cedează în medie 2,65 pucuri/meci, în timp ce Mannheim reușește să limiteze adversarii la circa două goluri încasate pe partidă.

În 8 din ultimele 10 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în duelul din această seară.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 24 Martie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: