Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 24.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 24.04.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în 3 tips-uri. Cota totală este de 4.21 și poate fi plasată până la ora 16:00. Mizăm pe competițiile din America și Anglia. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 24.04.2021

Vancouver Canucks vs Ottawa Senators (ora 05:00)

Vancouver se află în prezent pe penultima poziție în Divizia de Nord, cu 39 de puncte acumulate. Față de celelalte adversare, aceștia au cu 6-7 jocuri mai puțin disputate. În primul duel din seria cu Ottawa, aceștia au suferit o înfrângere destul de drastică, scor 0-3.

De această dată, tind să cred că Vancouver va reuși să restabilească egalitatea în serie. Albaștrii dețin un atac destul de solid, medie de circa 2,75 goluri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, senatorii sunt la un pas de a fi eliminați din calculele pentru un loc de play-off.

Sunt în prezent lanterna roșie din Divizie, total de 38 de puncte obținute. Au o medie de 2,75 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea este printre cele mai slabe din ligă, medie de peste 3,50 pucuri cedate/meci. Cele două s-au întâlnit de 6 ori în acest sezon, iar în 5 dintre aceste confruntări, Vancouver a reușit să se impună.

Pont: Vancouver Canucks câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Cleveland Monsters vs Chicago Wolves (ora 23:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri înscrise de Chicago Wolves. Aceștia se află în prezent pe poziția de lider în Divizia Centrală, cu un total de 32 de puncte acumulate.

Raportându-ne la numărul de confruntari suștinute, lupii dețin cel mai eficient compartiment ofensiv din Divizie, medie de peste 4,30 goluri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Monsters este ocupanta penultimei poziții, cu 23 de puncte obținute.

Dețin linii de apărare destul de permisive, medie de aproximativ 3 goluri încasate pe partidă. În 3 din ultimele 4 jocuri din ligă, aceștia au încasat cel puțin 3 pucuri. De asemenea, în 10 din ultimele 14 întâlniri directe, Wolves a reușit să modifice de cel puțin 3 ori tabela de marcaj.

Pont: Peste 2,5 goluri Chicago Wolves, cota [email protected] Betano

Coventry vs Manchester (ora 16:00)

Cele două formații fac parte din primul eșalon de hochei profesionist din Anglia-Elite League. În general, majoritatea meciurilor din acest campionat se încheie cu foarte multe modificări de tabelă. Este cazul și celor două adversare de astăzi.

Atât Conventry, cât și Manchester au reușit să puncteze până acum de 34 de ori, medie de 3,40 goluri înscrise pe partidă de fiecare. Pe plan defensiv, gazdele au cedat 41 de goluri, medie de 4,10 pucuri încasate/meci.

Oaspeții completează cu o medie de 3,50 goluri permise pe partidă. La ambele formații, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 7 dintre cele 10 jocuri susținute de fiecare.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 24 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: