Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 26.03.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 26.03.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe 3 evenimente. Investim în hocheiul din Rusia, Cehia și Germania. Cota totală este de 4.03 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 26.03.2021

HC Vrchlabi vs Vsetin (ora 18:30)

După cele 4 dispute desfășurate din această serie, Vsetin conduce la general cu scorul de 3-1. Sincer să fiu, mă așteptam la o serie puțin mai echilibrată. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Pentru a spera în continuare la o eventuală calificare în fazele superioare ale competiției, Vrchabi este nevoită să se bazeze foarte mult pe un joc ofensiv. În sezonul regulat, cele două au înregistrat medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 29 dintre cele 34 de confruntări susținute, în timp ce la oaspeți, linia de peste peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 22 dintre cele 34 de dueluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Freiburg vs Lausitzer Fuchse (ora 20:30)

Freiburg se situează în acest moment pe poziția a 3-a, cu 80 de puncte acumulate, în timp ce Lausitzer a avut parte de un parcurs mult mai slab, fiind în prezent ocupanta poziției a 11-a, cu 55 de puncte dobândite.

În ceea ce privește jocul ofensiv, gazdele au reușit să puncteze de 162 de ori, medie de circa 3,70 goluri înscrise pe partidă. Oaspeții completează cu o medie de aproximativ 2,75 pucuri marcate/meci.

Pe plan defensiv, ambele formații cedează în medie peste 3 goluri pe partidă. La Freiburg, linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în 33 dintre cele 44 de dueluri. La oaspeți, această statistică a fost întâlnită în 26 dintre cele 45 de jocuri.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

SKA St. Petersburg vs Dyn. Moscow (ora 18:30)

În prezent, SKA conduce la general cu scorul de 3-1. Data trecută m-am bazat pe o victorie a orcărei formații la finalul primei perioade. Din păcate, scorul după primele 20 de minute de joc a fost egal.

Mizăm pe același pronostic și la duelul din această seară. Așa cum am spus și în articolul precedent, cele două formații dețin linii de atac foarte experimentate, ambele având medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

În plus, având în vedere diferența de scor, Dynamo este nevoită să se bazeze foarte mult pe jocul ofensiv, iar asta de obicei aduce foarte multe spații în defensivă. SKA este o formație care poate profita fără probleme de aceste neglijențe.

Pont: Rezultat prima perioadă – SKA sau Dynamo (Șansă dublă 1r-12), cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 26 Martie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: