Biletul zilei hochei – Cota 4 – 27.10.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 27.10.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez din nou pe 3 evenimente, două fiind extrase din hocheiul din Cehia-Change Liga și unul din Finlanda-Liiga. Cota obținută este de 4.27 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 27.10.2021

HC Vrchlabi vs AZ Havirov (ora 19:00)

Vrchabi este favorită certă în acest joc, bookmakerii oferind pentru victoria acestora o cotă de doar 1.58 (la Betano). Personal, eu mă aștept să vedem un duel mult mai echilibrat decât o arată aceste cote.

Într-adevăr, Vrchabi este o echipă mult mai puternică. Se află în prezent pe poziția a 8-a, cu 22 de puncte și bilanț de 8W-6L. Din păcate pentru ei, din cauza protocoalelor de COVID-19, astăzi nu se pot baza pe 6 jucători de bază, 4 apărători și doi atacanți.

În aceste condiții, tind să cred că Havirov poate puncta de cel puțin două ori. În momentul de față, aceștia se situează pe penultima poziție, cu 15 puncte obținute și un bilanț de 5W-9L. Au cifre destul de bune în atac, reușind să înregistreze o medie de circa 2,75 goluri înscrise pe partidă.

Au marcat de cel puțin două ori în 21 din ultimele 26 de confruntări. În plus, HCV nu este o formație cu o defensivă tocmai puternică. Permit circa 2,90 pucuri/meci. Au cedat de cel puțin două ori în 20 din ultimele 23 de jocuri.

Pont: Peste 1,5 goluri AZ Havirov, cota [email protected] Betano

Vsetin vs Kolin (ora 18:30)

Vsetin a început foarte bine sezonul, fiind în acest moment pe locul 5, cu un total de 26 de puncte obținute și un bilanț de 8W-6L. Au aceleași probleme ca Havirov. În acest duel, mister Gaba nu are la dispoziție 3 jucători defensivi de bază.

Până acum, gălbejiții au avut cifre bune în defensivă, medie de 2,42 pucuri încasate pe partidă. Chiar și așa, au cedat de cel puțin două ori în 20 din ultimele 28 de jocuri. Ținând cont de noile probleme de lot, îmi este greu să cred că media specificată puțin mai sus va fi diminuată.

Chiar și în lipsa celor 3 apărători, probabil Vsetin se va impune, deoarece Kolin este una dintre cele mai mediocre formații din Change Liga. Se situează momentan pe locul 13, cu 18 puncte obținute și bilanț de 6W-8L.

Defensiva este extrem de slabă, dar în ceea ce privește compartimentul ofensiv, aceștia livrează cu ușurință. Au punctat de 37 de ori până acum, medie de aproximativ 2,70 goluri marcate/meci. Au înscris de cel puțin două ori în 24 din ultimele 29 de jocuri.

Pont: Peste 1,5 goluri Kolin, cota [email protected] Betano

Tappara vs Vaasan Sport (ora 18:30)

Ultima selecție de pe bilet vine de pe Tampere Ice Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Tappara și Vaasan Sport. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de oaspeți.

Aceștia au avut un parcurs excelent până acum. Se situează pe poziția a 3-a, cu 28 de puncte obținute și un bilanț de 10W-5L. Dețin o linie ofensivă decentă, medie de puțin peste 2,60 goluri goluri marcate/meci.

Au punctat de cel puțin două ori în 17 din ultimele 22 de jocuri. De cealaltă parte, Tappara este surpriza negativă din acest sezon. Barbarii se află momentan pe locul 9, cu 22 de puncte obținute. Dețin un bilanț de 7W-8L.

Au o zonă de apărare foarte bună, medie de 2,33 goluri încasate pe partidă. Chiar și așa, au cedat de cel puțin două ori în 16 din ultimele 20 de dispute. De asemenea, în 5 din ultimele 6 întâlniri directe, Vaasan a trimis în net cel puțin două pucuri.

Pont: Peste 1,5 goluri Vaasan Sport, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 27 Octombrie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: