Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 29.04.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 29.04.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din România, Suedia și America. Cota totală este de 4.47 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 29.04.2021

CSM Galați vs Gyergyoi (ora 18:30)

Galați este una dintre cele mai bune formații de hochei din România. Sunt una dintre puținele echipe care au în componență jucători care au evoluat în ligile de top, exemplu Skachkov și Makarov.

Gălățenii dețin linii ofensive excelente, medie de peste 6 goluri înscrise pe partide. Bine, această medie a fost mult umflată în duelurile cu Sportul Studențesc și Steaua București.

De cealaltă parte, Gyergoyoi este compusă în mare parte din jucători proveniți din Ungaria. Au o eficiență ofensivă destul de bună, medie de peste 3 goluri marcate/meci. În schimb, apărarea este terifiantă.

Atât în Campionatul Național din România, cât și în Erste Liga, maghiarii au înregistrat o medie de peste 4 pucuri cedate pe partidă. Miza jocului de astăzi nu este foarte mare. Așadar, mă aștept la un duel lipsit de tensiuni, încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Vaxjo vs Orebro (ora 21:00)

În momentul de față, scorul general din această semifinală este de 2-2. La duelul 5 din serie am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de Orebro.

Aceștia dețin un compartiment ofensiv foarte solid, medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă în sezonul regulat. Orebo a adunat 8 jocuri în play-off, 4 cu Leksands și 4 cu Vaxjo. Au reușit să marcheze de cel puțin două ori în 5 dintre aceste jocuri.

În plus, Vaxjo are probleme cu eficiența din apărare atunci când evoluează pe propria arenă. În 10 din ultimele 13 confruntări susținute pe Vida Arena, albaștrii au cedat de cel puțin două ori.

Pont: Peste 1,5 goluri Vaxjo, cota [email protected] Betano

New Jersey Devils vs Philadelphia Flyers (02:00)

Flyers mai are de susținut doar 7 etape din acest sezon, iar în cazul în care vor ceda în fața celor de la Devils, aceștia vor fi eliminați oficiali din calculele pentru o calificare în play-off. Astfel, pentru fluturi, miza jocului este uriașă.

Dețin un compartiment ofensiv destul de solid, medie de circa 3 goluri înscrise pe partidă. Din păcate, eficiența din apărare a scăzut foarte mult din valoarea echipei, medie de peste 3,60 pucuri cedate/meci.

Despre Jersey nu are rost să mai discutăm. Așa cum am spus și în articolele anterioare, diavolii au ieșit de mult timp din calculele pentru un loc de play-off. Ținând cont de importanța acestui meci, mă aștept ca Flyers să se mobilizeze cât mai bine și să obțină într-un final cele două puncte puse în joc.

Pont: Philadelphia Flyers câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 29 Aprilie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: